3 saker jagär dålig på ❥

Processed with VSCOcam with hb1 preset

1. Vara ute i god tid!

När det gäller jobb är jag oftast i tid men när jag ska hem till en kompis, möta någon på stan eller liknande är jag ALLTID ute i sista sekund eller blir fem minuter sen. Jag är aldrig eller i alla fall väldigt sällan den som står och väntar på den andra.

2. Laga mat!

Jag lagar aldrig ju typ mat. Jag äter oftast frukost till middag på vardagar förutom de dagar jag träffar mina vänner eller Philip. Och om jag bjuder på middag är det tre rätter jag gör: Veggotacos, (recpet här!), rotfrukter i ugn med halloumi eller fiskburgare. 

3. Hålla ordning!

Jag är absolut inte pedant! Jag gillar att ha saker framme, kunna känna mig bekväm, göra som jag vill och ha det lite ”vilt” omkring mig, haha. Jag är bra på att städa och få det riktigt fint MEN det tar inte många timmar innan det blir rörigt igen men det är så jag gillar det. Jag lever på och så bryr mig inte så mycket om en tröja (klädhög) ligger framme, en kaffekopp står på diskbänken eller om en hög med grejer ligger på bordet som jag ska ”ta hand om sen”. Jag lägger hellre min tid och energi på annat här i livet än på att ha SUPER-KLINISKT-RENT hemma.

Läs även: 4 saker som gör mig glad 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!