A Happy Monday★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Jag hade en sån himla härliga måndag i går! På dagen gjorde jag massa på jobbet och på eftermiddagen gick jag och Celina runt på lite showrooms och valde plagg till It Girls inspelningen (som är nästa vecka!!) Vi var bland annat förbi Jennie-Ellen där jag hittade de här UNDERBARA glitterskorna :))) En videon om min dag kommer upp senare i dag på bloggen 🙂

Kvällen avslutades med att jag och Philip åkte in till Deli de Luca på Söder och åt pastamiddag. Mamma kom och joinade till efterrätten och det blev verkligen en underbar kväll. Så himla bra dag! Hoppas ni hade en fin måndag. Nu kör vi den här tisdagen! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!