Happy Weekend★ Update!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Nu ska jag slänga ihop datorn som jag suttit vid alldeles för länge i dag och gå ut på en promenad i det fina vädret 🙂 Nyss åt jag den här goda fruktsalladen och bläddrade igenom senaste Costume. Men nu måste jag ut och få luft. Så lätt att fasta vid datorn men nu har jag jobbat bort det mesta så att jag kan njuta av helgen. Det är ju faktiskt valborg 🙂 I kväll ska jag laga middag med tjejerna och sen ska vi gå ut och dansa – så peppad! Det var alldeles för länge sen vi gjorde det! Hoppas ni får en fin dag och rolig kväll. Var rädda om er! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad mysigt! 😀 Jag hoppas verkligen att det fina vädret kommer till Göteborg snart också! Här är det rätt mulet och grått. 🙂 Trevlig Valborg önskar jag dig! KRAM

  www.fbyelin.se

  Elin Hansson 2016-04-30 19:26:49 http://www.fbyelin.se
  Svara
 • Du är så grym och inspirerande! Hoppas din kväll blir magisk men det låter det som den kommer:) kramis och njut nu !:D

  Frida 2016-04-30 18:30:04 http://fempower.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!