Mitt härliga dygn i Paris ❥

I samarbete med Gina tricot

IMG_7501

Jacka från Gina tricot

Hej på er alla fina, nu sitter jag hemma i soffan och går igenom alla bilder från Paris. Och gud va bra vi har haft det! Som jag skrev i går var jag och Joanna i Paris för att testa Gina tricots nya stadsguide ”Guided By Style”. En guide som är baserad på stil! Man väljer en stad (Paris, Berlin eller London) och sedan en tjej som man tycker har stil som passar en själv och så får man alla hennes bästa tips om staden hon bor i. Så himla smart och roligt sätt att hitta saker att göra på resan. Och för att få känna sig lite som en local 😉 Nu ska vi få se vilka ställen vi testade!

Processed with VSCO with c1 preset

Vi kom till hotellet (som vi bokat med Momondo) på förmiddagen i torsdags och till vår lycka hade vi den här fina balkongen ut mot en park!

Processed with VSCO with c1 preset

Vårt första stopp var det här stället som heter ”Balls” och som är ett perfekt lunchställe eller bra ställe för ett en tidig middag. Tack för tipset Kenza (en fransk bloggare som jag följt till och från sen jag gick i gymnasiet)!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Vi tog båda ”Veggo balls” i tomatsås och två olika side orders och det var så galet gott! Jag måste försöka göra det här hemma!

Processed with VSCO with hb2 preset

Gullis!

Processed with VSCO with hb2 preset

Det här var mitt favoritställe av allt vi provade. Så himla gott, fint, mysigt och enkelt!

Processed with VSCO with hb2 preset

Efter shopping på stan åkte vi hem och bytt om för kvällens middag och jag är så avis på Joanna som har drömskorna från Gucci – Så fina!

Processed with VSCO with c1 preset

Till middag testade vi ”Ober Mamma” som Anne tipsar om i Guided By Style. Vi bokade inte bord (tips att göra.. hehe) men vi fick plats utomhus och där kunde man bara beställa förrätter. Och det gjorde vi. Vi tog typ allt på menyn 😉 Så himla gott!

Processed with VSCO with c1 preset

Till middagen drack jag en alkoholfri drink med Aloe Vera. Mums!

Processed with VSCO with c1 preset

I går vakande vi upp till strålande sol och började dagen med att blogga från hotelsängen. Mysigt!

Processed with VSCO with c1 preset

Efter det tog vi oss ut på stan och tog en kaffe innan det var dags för lunch på ett ställe ur guiden.

Processed with VSCO with c1 preset

Nämligen restaurangen ”Derriére” som också är ett tips från Kenza i Guided by Style. Så coolt ställe!

Processed with VSCO with hb2 preset

Man kunde äta lunch i sängen – Love it!

Processed with VSCO with c1 preset

Ett badkar som handfat på toan, underbart!

Processed with VSCO with c1 preset

Maten var väldigt enkel. Så jag tipsar er att besöka det här ställe just för att det är väldigt unikt och coolt mer än för maten.

Processed with VSCO with c1 preset

Efter lunchen gick vi en sväng på stan innan det var dags att packa ihop väskorna och åka till flygplatsen. En kort resa med många upplevelser! Nu när jag testat guiden tycker jag verkligen att den är så grymt smart. Det är ofta jag reser och tänker att ”vi går runt och så hittar vi säkert något bra ställe på stan” och så slutar det med att man är superhungrig för att man gått runt och letat så länge så man till slut tar första bästa ställe som såklart är något turisthak. När man egentligen vill till de här coola, unika ställerna som bara alla locals känner till. Och nu finns dessa ställen samlade i en och samma guide. Riktigt bra!

I samarbete med Gina tricot

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du är så sjukt snygg och allt du har på dig vill man bara Haaaaa! Du är så inspirerande till en 26 årig 2-barnsmamma som har tappat bort sig helt i modet;) haha! Jag älskar alla dina vintage jeans och har själv letat länge efter ett par Levis. Men jag tycker det är så svårt med modell och storlek. Får man fråga vad det är för modell på jeansen som du har på bilden? Är det ett par 501 eller 505? Ha det bäst. Kram

  Fellan 2016-05-17 19:07:38 http://None
  Svara
 • Det ser så fint o härligt ut!! Jag har bott i Paris i 8 år o måste ju också testa dessa ställen, har varit på Ober mammas systerrestaurang tidigare (east mamma) o deras mat är SÅ GOD! Extra kul att köket är öppet så att man kan kolla medan det tillagas, av heta kockar iförda coola kepsar. Så bra ställe! Så den som tipsade om det måste ju ha bra smak i allmänhet tänker jag…

  elin 2016-05-10 01:58:24 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • åh va kul och vilken bra grej

  semaa 2016-05-02 10:02:56 http://None
  Svara
 • Men drömresa!!

  Sara Eriksson 2016-05-02 00:39:51 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!