Veckans poddis❥

Processed with VSCO with c1 preset

Ni har väl inte missat veckans poddis? Vi pratar om vad ”make it work” betyder för oss och varför vi båda lever efter det. Vi hinner även att prata igenom Finest Awards (som jag missade eftersom jag var sjuk) men som Vanja gick på. Och det fick oss att börja prata om skönhetsingrepp och vi berättar om varför vi tycker det borde vara högre åldersgräns än 18 år. Mmm det och såklart mycket mer! 

Du hittar podden i alla poddappar om du söker på ”Josefin och Vanja”!

Processed with VSCO with c1 preset

OCH vi har ju startat en till podd på Modette, nämligen Avispodden som vår redaktör Emma gör. Så sjukt bra poddidé och varje avsnitt är riktigt inspirerande. Den här veckan intervjuar hon Maggie! Missa inte det! Du hittar podden i poddapparna om du söker på Avispodden 🙂

Puss puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!