God Morgon❥

Processed with VSCO with hb1 preset

God morgon gullisar! Hoppas ni har sovit gott! Det har jag när jag väl somnade till slut. Hade så mycket energi i går över att vi har kört i gång It Girls inspelningen och mycket tankar som snurrade för det händer en hel del i mitt liv nu som jag kan berätta om senare. Så det var väldigt svårt att sova. Men till slut sov jag gott och så himla härligt att vakna upp i en hotellsäng på HTL och ta hissen ner och käka frulle. Nu sitter jag och dricker massa kaffe så jag ska vara superpigg i dag!  Och jag har precis hört och sett alla It Girls tjejerna ta massa bilder på sina frukostar, haha, underbart!! Snart kickar vi igång vår andra dag och jag är peppad! Ses på Snapis – Josefinsoso

Ha en grym dag! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!