Jag säljer min lägenhet ❥

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Okej, det är visning igen på min lägenhet. Den helgen vi hade visning var det hagel och storm sååå det var inte världens bästa helg att sälja på så nu kör vi visningen den här veckan! (Kolla in annonsen här!) Älskar den här lägenheten, jag tycker verkligen att den är magisk! Men jag är redo för nästa! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fint!
  Har precis sålt en lägenhet och köpt en ny, man är ju så peppad på att flytta och inreda en ny lägenhet!

  Therese 2016-05-05 19:26:45 http://www.devote.se/beautyandbrains
  Svara
 • Din lya är fin, men du borde ta bort, ta bort, ta bort inför visningen. Det är ett av de största tipsen. Folk ska kunna se sig själva i lägenheten, den får inte vara för personlig. Dessutom om du vill locka par, så måste du ta bort the girly feeling i den. Tänk på vilken stad du säljer i och vilka som vill ha en nyproducerad lägenhet.. Tänk tvättäkta Stockholms-ljust-och-fräscht så kommer det garanterat att gå bättre denna gång.

  Lycka till! 🙂

  Emma 2016-05-04 23:38:29 http://None
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Josefin; det var ingen kritik 🙂 Men uppenbarligen gick det inte som du förväntat dig sist efter visningen? Och en etta i Hornstull säljer ju sig själv i princip 🙂 Hursom; den kommer säkert bli såld snart!

   Mia 2016-05-05 08:42:25 http://None
   Svara
 • så himla fint! <3

  sara 2016-04-24 23:41:20 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!