Todays outfit❥ (I love it!)

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Blouse Zara Denim overall Monki Bag & Other stories Shoes H&M

Hej gullisar! Nu ligger jag på hotellrummet och vilar efter dagens inspelning, det har varit fullt upp hela dagen. Snart ska vi ut och käka middag med tjejerna, så mysigt. Jag måste ju såklart visa upp dagens outfit som jag måste säga att jag är riktigt nöjd med! Älskar de här hängselbyxorna, de sitter så bra. Och huuuuur gullig är min väska? Älskar den! Och så älskar jag skorna i rosa mocka, så fina. Haha, riktigt nöjd som sagt 😉

Hoppas ni får en fin kväll! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!