Josefin❥ Vanja

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Den här veckan blev det för mycket för både mig och Vanja för att hinna med poddis. Så i stället för att stressa ihop en halvdan så skjuter vi upp poddisen till nästa vecka. Men i dag spelade vi in tillsammans till It Girls. Så himla härligt att ha proffsiga, fina, roliga och magiska Vanja på plats. Min soul sister som det faktiskt känns som att hon är. Hon känns lite som familj. Jag har på ganska kort tid (ett år) fått en tillit till henne och känner att jag kan berätta allt. Verkligen allt. Tack för att du finns Vanja, att du levereade i dag och att du vill podda mig med <3 Och hur gulliga bilder från HTLs innegård?? ”Jag går aaaaaaaaaaav” som Vanja skulle säga 😀 PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ni är så underbara! Älskar er och eran podd och längtar tills jag får lyssna på er igen nästa vecka <3

    Hanna 2016-05-06 11:10:35 http://None
    Svara
  • Men Jossan! Jag GÅR AAAAAV! HUR sabla megasuperdupergulligt inlägg?! I love you bästa bästa finaste mest kompetenta mänska! Sån rackarns tur att vi fick hitta varandra! <3

    Vanja Wikström 2016-05-05 21:09:59 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!