Älskar min nya Marc Jacobs väska ★

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Solisar Ray-Ban Blus Monki Väska Marc Jacobs Jeans Levis Skor Zara

Så här ser jag ut i dag. Jag har ingen jacka på mig och det här är typ för varmt. Vad händer?! Så himla härligt! Och hur fin är min nya väska? Älskar bandet och den passar så sjukt bra ihop med mina skor som jag rotat fram i från min sommargarderob jag gömt i källaren under vintern. Sååå härligt att värmen är här! Äntligen blir det lätt är klä sig igen 😀 Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!