Fokusera på att tillföra i stället för att ta bort ❥

Processed with VSCO with c1 preset

Som ni vet är ju jag en riktig godisgris. Mitt sötsug är lixom inte att leka med. MEN sen jag började med en smoothie om dagen måste jag säga att det har dämpats. Jag och min högra hand Celina har infört att vi ska dricka en grön smoothie (eller valfri såklart) om dagen. Vi tycker att i stället för att fokusera på att sluta äta godis eller lägga för mycket vikt vid vad man INTE får äta så ska man tillföra bra grejer som i längden gör att man bli mindre sugen på sött. Ett sätt jag tycker funkar väldigt bra. 

För om jag ger mig själv massa förbud, känner jag mig dålig om det råkar slinka ner en godis eller fem en tisdag. Och det känns bara deppigt att ge sig själv massa förbud. Så mitt tips är att tillföra bra grejer i stället så kommer det automatiskt bli att du skippar fler och fler av de mindre bra sakerna. Och detta tror jag funkar på det mesta i livet.

Vad tycker ni? Håller ni med?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag håller helt med! Jag kan bli så himla sötsugen framåt 15-tiden, me då tycker jag att nötter eller mandlar funkar ganska bra. Det är knaprigt och gott! Plus att jag snarare äter nåt annat gott som jag gillar istället för att ta godiset som frestas och jag vet att jag i längden inte mår bra av.

    Anna María 2016-05-10 15:27:53 http://annamarialarsson.se/blogg
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!