Konstigt humör i dag ❥ Update!

Processed with VSCO with c1 preset

Hej gullisar! Hoppas ni har en bra dag. Jag har en lite småkonstig dag. Den började med värsta flowet, jag kände sån lättnad efter att sålt lägenheten i går så det kändes som om jag vägde 50 kilo lättare och bara flöt fram. Men strax innan lunch blev jag så hungrig att jag kunde bita någon. Och sen tryckte jag i mig mat och fick matkoma.

Och nu vet jag inte riktigt hur jag mår… Sitter inne på ekonomiavdelningen med datorn i knät för att sitta i ett lugnt och skönt rum. Och för att de har Daim här, hehe.. Jag har snart ätit upp hela skålen. Men har känt lite hela dagen att jag bara vill lägga mig och sova. Bara ta på mig pyjamasen dra täcket över huvet. Men snart ska jag träffa min kompis på gymmet och jag tror precis det är vad jag behöva. Träna! Kicka i gång kroppen igen. Och efter det ska jag på en sen middag som börjar halvnio så det blir bra att kicka igång och köra en omstart på den här dagen så jag orkar hela kvällen!

Processed with VSCO with c1 preset

Men jag har varit glad också. Som sagt så himla skönt att ha allt klart med lägenheterna!

Processed with VSCO with c1 preset

Men ändå lite lurigt humör i dag alltså.. Men men så kan det vara i bland. 

Processed with VSCO with c1 preset

Men när jag tänker efter är det ju inte så konstigt att det blir lite snurrigt just nu de senaste två veckorna har varit rätt galna rent känslomässigt. Men men snart är det helg och då ska jag landa i alltihop 🙂 Hoppas ni har en fin dag bästa ni! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!