Veckans #TBT❥

4

Till…. Veckorevyn Blog Awards 2013 när jag nominerad som ”Årets nykomling”. Jag vann inte men var så himla glad över att vara nominerad. Jag hade då bloggar i ett halvår-år och var helt chockad över att folk läste min blogg och att jag blev nominerad. 

Jag hade dock hade en jäkla pissdag innan. Två timmar innan det här fotot togs satt jag på en gata och grät och väntade på att mitt ex skulle komma och rädda mig. Jag hade varit på ett möte som inte gick som jag tänkt mig och bröt ihop totalt.. Det var dels det och massa annat. Det var mycket i mitt liv som höll på att förändras då. Som såklart var superspännande och roligt men också superläskigt. Jag hade tagit examen, sagt upp mig från mitt extrajobb för att satsa på det jag drömde om att jobba med. Och den dagen kom bara allt över mig. Även om det inte syns på bilden… hehe.. Men när jag kom till galan var det som bortblåst och jag var så glad över att vara där. 

Jaaa hörrni, tänkt vad som kan hända på några år… 🙂 Puss J!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kände knappt igen dig, du ser så himla annorlunda ut!! Himla söt både då o nu såklart 🙂

    elin 2016-05-13 01:35:45 http://elinsparis.devote.se
    Svara
  • Du är så inspirerande!! Man blir så peppad! Lyssnade på podden nyss också, bästa! Även där har ni massa kloka och inspirerande tankar!! Kramar

    Moa 2016-05-12 19:53:41 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!