Min absoluta favoritdagär här ❥

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

God morgon på er gullisar! Vid det här laget vet ni ju att jag älskar söndagar. Jag vaknar alltid upp med en skön, pirrig och härlig känsla. Söndagar är lixom min kreativa dag. Jag har sällan tider att passa, jag kan göra precis det jag känner för och jag får tid till att ta hand om bloggen – vilket jag älskar!

Och i dag känner jag det lite extra. Jag vaknade lixom pirrig för att få starta den här dagen. Känner att livet är väldigt härligt just nu. En hel del förändringar som sker och mycket att se fram emot. I veckorna är det hundra saker att hinna med och det blir sällan tid över till att göra det där kreativa som måste få ta lite tid. Och den här helgen har jag gjort en hel del annat så i går bloggade jag lixom inte alls… (vet inte när det hände senast…) Men i dag då jäklar ska jag peppa er med härliga inlägg! Och jag är typ lite glad över att det regnar så att jag kan vara inne med gott samvete. Så i dag ska jag fota, måla, skriva och lyssna på min favoritmusik. Så jäkla härligt! Vad ska ni göra?

Hoppas ni också får en magisk söndag. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!