Vad vill ni höra om i Poddisen? ❥

Processed with VSCOcam with hb1 preset Hallå alla underbara poddislyssnare <3 Jag och Vanja vill ge er den bästa poddisen ever och därför vill vi veta vad ni vill att vi pratar om i poddisen?? 

Kommentera det här inlägget med era idéer och tips 😀 Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • F 2016-06-05 11:55:05 http://None
  Svara
 • Ingen orsak, Sara !

  f 2016-06-04 23:26:34 http://None
  Svara
 • Svartsjuka! hur man jobbar med sig själv och bygger på sin självkänsla när den slår till.
  Att rädda upp ett förhållande på väg att bli destruktivt innan det är för sent, hur man gör för att våga vara sårbar.
  En fråga som ni varit inne på lite tidigare i avsnittet där ni pratade om Leila K – hur gör man om man vill vara ”kvinnlig rockstar”, gränslös eller experimentell och leva i stunden men utan att det blir på bekostnad av en själv, att tex killar drar fördel av det?

  C 2016-05-21 01:58:53 http://None
  Svara
 • Tack f <3

  Sara 2016-05-18 10:57:51 http://None
  Svara
 • Om när man börjar få känslor för någon, när det inte är så seriöst ännu men man får känslor snabbt. Och i samma bana om hur sex gör så att man får känslor fortare också.
  Om hur man ska försöka tänka positivt trots att de negativa känslorna tar över, tex när man är skitglad får man massa positiva känslor och seriöst 5 minuter senare kan man vara helt negativ igen..
  Och till sist om hur fan killar tänker, vad är tydliga tecken på att han gillar en.

  anna 2016-05-18 01:49:15 http://None
  Svara
 • Hej fina ni!

  Nu är podden visserligen redan inspelad, men till framtida poddar har jag ett par önskeämnen:
  * Ekonomi, kanske hur man inreder/shoppar på liten budget? Eller bästa budgetkedjorna som inte är så självklara kanske, som liksom inte är H&M, Gina Tricot och liknande, eller motsvarande typ H&M Home, Åhléns och liknande på inredningsfronten. Var fyndar ni bäst och vad kan ni rekommendera att man håller utkik efter? Älskar båda era inredningsstilar!
  * Politik!! Åh, så intressant det hade varit! Kanske med en gäst som tänker lite annorlunda? Kanske med en kille? Tänker att ni båda är så uttalade feminister att det vore spännande med en diskussion med någon som kanske inte är det.
  * Matpodd! Prata kring mat, både problem med mat och kärleken till mat, hur socker påverkar er vardag eller nåt sånt. Mat helt enkelt, allt vad ni känner för på det området!

  Tack för en gryyyyym podd, längtar efter varje avsnitt!

  Beatrice 2016-05-18 00:40:30 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Först, tack för bästa poddisen! Jag tycker om er transparens. Skulle vilja höra mer om tankar om ekonomi. Är ex så glad att din lght blev såld, men ännu mer glad att du vågade vara öppen med att tänk om den inte blir såld bla bla. Bor själv i brf i Sthlm city, är typ jåmnårig osv så det är igenkännande. Samma sak när Vanja har pratat om hennes business som inte jämt går uppåt osv. Helt enkelt mer tankar om vardagsekonomi. Vad är värt, ovärt, hur har ni varit genom åren, spara/slösa osv. PUSSSSS

  Cissi 2016-05-17 21:22:06 http://None
  Svara
 • Jag älskar att höra om andras drömmar! Var ser ni er själv om 1, 5 & 10 år? Puss på er brudar & tack för att ni gör världens bästa poddis!

  Lina 2016-05-17 19:14:40 http://None
  Svara
 • Er podd är grym!!!!! Ni är grymma! Jag tycker verkligen det vore intressant om ni pratade om politik – var står ni och varför? Alltid intressant att höra kring politiska åsikter, etik och moral.

  <3

  Isabel 2016-05-17 18:46:33 http://None
  Svara
 • Hej Sara,

  Vad oerhört ledsamt med din pappa. Jag förlorade min mamma f ganska exakt fem år sedan i just cancer. Den kom tillbaka & det var ytterst lite tid kvar sade läkarna. Vi fick 6 månader tillsammans, den bästa & den värsta tiden i mitt liv. Bad om kurator hjälp utav sjukhuset, gick där 3 månader efter med. Ung cancer hjälper även anhöriga, det var ensamt efteråt, kanske det är ngt för dig ..

  Ta till vara på tiden, med din pappa. Prata mkt. Även om du inte kommer minnas hur mkt du än fanns där. Jag sov på sjukhuset. Ofta.Se till att omge sig med bra människor, Det är okej att inte orka träffa folk men även att tänka på annat & göra ngt ”oviktigt,” vet att jag kände skuld när jag gjorde ngt f mig. Önskar dock att jag vart mer selektiv & vart ännu mera med min mamma. Men ältar inte det, gjorde mitt bästa! Var snäll mot dig själv, det är en extrem situation. All kraft & styrkekrmar – f

  Ps säg t om du är ngt annat du undrar.ds

  f 2016-05-17 01:21:33 http://None
  Svara
 • Jag vill ha era bästa Stockholmstips!
  Speciellt nu när sommaren på g! Vad är era smultronställen och varför? Både utgång, middagar, häng, promenadstråk, shopping, sevärdheter osv…
  Jag bor i Stockholm men känner att jag är dålig på att vara turist i min egen stad.
  Sedan är det ju kul för folk som åker hit över en weekend att höra om vart man kan hänga och vad man kan göra! 🙂

  My Cecilia 2016-05-17 01:09:58 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Josefin! Min pojkvän har precis gjort slut. Det känns som om jag inte kan hantera det innan jag hittar någon ny. Kanske ett tema att ta upp och jag skulle vilja veta vad ni tycker och tänker. Älskar eran podd. Puss och hej

  Svea 2016-05-16 23:36:28 http://None
  Svara
 • Sociala medier- bra och dåliga saker och hur ni påverkas av det.

  Christin 2016-05-16 23:31:04 http://None
  Svara
 • Vore kul om ni gjorde ett avsnitt om alla era favoritställen i Stockholm nu inför sommaren. Tack för en jättebra podd!

  Karolina 2016-05-16 23:04:18 http://None
  Svara
 • – Kärleksförhållanden! Vilken utveckling ni vill se i era förhållanden, svåra bitar i förhållanden generellt, bästa med att vara i ett förhållande etc etc
  – Motivation och vilja! Hur håller man motivationen uppe när man vill strunta i allt? Använder ni er av strategier när det är mycket jobb på schemat?
  – Framtiden! Hur känner ni inför framtiden? Hur har ni tidigare känt? Vad har ni för mål?
  – Uppföljning av era löften! Hur har det egentligen gått? (Ex Josefins knä)
  – Träning, hälsa och mindfulness! Er syn på fysisk och psykisk hälsa
  – Ekonomiska prioriteringar! Vad lägger ni pengarna helst på (investerar, reser, mat etc)?
  – Vänskap! Vad gör man om man är osäker i ett vänskapsförhållande? Hur öppen ska/kan man vara? Om man gör slut med en vän som tillhör samma kompisgäng, hur fungerar det? Hur vet man om man ska göra slut med en vän?

  Vet att ni varit inne på/poddat vissa ämnen men men
  Tack för en jättebra podd <3

  Caroline 2016-05-16 22:59:57 http://None
  Svara
 • Rädslor, mat, inredning, saker man behöver göra för sin egen skull, förhållanden och hur man hanterar med- och motgångar med en annan individ, ett helt avsnitt om bara vardagsglädje, hälsa (kanske framförallt kvinnors hälsa som det inte pratas så mycket om. Hade för ett tag sen en ofarlig men besvärande cellförändring på livmodertappen och det visade sig då att det t.ex. var tre andra i min närhet på jobbet som också haft det men det är nåt man inte pratar om).

  Lotta 2016-05-16 22:52:31 http://None
  Svara
 • What to do när killen inte vill skaffa barn men du har redan bestämt dig att det ska ske. Samt att det e ni två för alltid.

  IB 2016-05-16 22:51:01 http://None
  Svara
 • Framtiden! Vad ni tror kommer hända, vad ni hoppas kommer hända och vad ni vill ska hända m.m Snack om framtiden helt enkelt!

  Anna 2016-05-16 22:38:39 http://None
  Svara
 • Frågepodd!! 🙂

  Louise Lundberg 2016-05-16 22:34:26 http://None
  Svara
 • Det vore så roligt att blicka tillbaka till er tonårstid i och med att ni har en liten åldersskillnad! Ni har berättat lite om det i uppväxt-avsnittet (om jag inte minns fel) men det hade varit roligt att veta hur ni var från ca 13-19! Hur var er högstadietid? Era förälskelser? Kläder, kompisar och allt däremellan. Tack för en magisk poddis!

  Ebba 2016-05-16 22:21:51 http://None
  Svara
 • Undrar lite hur det är med dig och Filip? Det har varit tyst om er så länge nu känns det som? Förstår självklart om det är privat!

  J 2016-05-16 22:13:02 http://None
  Svara
 • kan ni inte prata om förlåtelse? Och hur man förlåter sig själv? Jag har väldiga problem med dåligt samvete och att jag klandrar mig själv för saker. Även om det inte är något jag behöver förlåta mig för håller jag ofta saker emot mig väldigt länge, vilket har lett till att jag tycker väldigt illa om mig själv i perioder. Samt hur man förlåter andra, föräldrar som missat ens uppväxt och som inte ansträngt sig för att lära känna sitt barn. Lite deppiga ämnen men det vore så intressant och bra att höra era peppande svar!!

  M 2016-05-16 22:11:27 http://None
  Svara
 • Skulle vara kul att höra om era sommarplaner 🙂

  Saga 2016-05-16 21:43:41 http://www.devote.se/sagaisabel
  Svara
 • Hej. Ni som alltid är så glada och peppiga, kan ni prata om när livet plötsligt förändras från glädje till sorg? Min älskade bästa pappa har drabbats av obotbar cancer, och mitt hjärta blöder. Vi har precis fått reda på det, och cancern är långt gången. Jag vet inte hur jag ska hantera det här. Jag går sönder. Hur hanterar ni situationer när livet raserar? Hur ska man tänka? Hur ska man prioritera? Är det okej att dra täcket över huvudet i veckor, eller måste man ta sig ut? Är det okej att sluta svara i telefonen och försvinna från planeten? Hur överlever man?

  Sara 2016-05-16 21:37:05 http://None
  Svara
 • Hej Fina Ni! Jag skulle vilja höra era råd och tips om att be om hjälp. Särskilt i saker en kanske klarar själv ,men att det lätt blir övermäktigt i det långa loppet.
  Har ni några erfarenheter?

  Elin Nilsson 2016-05-16 21:02:33 http://None
  Svara
 • Hej underbara ni! Er podd är verkligen något jag längtar till varje vecka, jag brukar löpträna till podden och skulle därför vara kul med ett avsnitt där ni listar bra låtar (och spelar upp dem) samt kanske roliga youtubeklipp eller dylikt som finns? Det hade vart kul att lyssna på & blivit mer lättsamt att följa med i än era ordinarie poddisar.

  Kram!

  Evelina 2016-05-16 20:57:46 http://None
  Svara
 • Skulle vara kul om ni ville prata om tränings och ”leva det perfekta livet”-hetsen? Exempelvis dagens vanliga sjukdom ”Ortorexi” som tyvärr bara ökar och ökar med instagram, facebook, bloggar och reklam?

  Ingrid 2016-05-16 20:44:15 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!