Mitt måste-ha-plagg: Hängselbyxor ★

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Blus Topshop Hängselbyxor Monki Boots Henry Kole

Ett av mina måste ha plagg just nu är helt klart hängselbyxan. Så skönt och fint! Just nu älskar jag den här i blåjeans men min i svart denim gillar jag och använder jag väldigt mycket också. Så om man ska satsa på ett plagg till våren tycker jag man ska hitta ett par hängselbyxor som passar en. Så himla enkelt knep att se lite stylish ut på en kick. Jag tycker man stylar dem finast med en vit blus men jag brukar också ha en stickad tröja under eller en vanlig tshirt, det beror ju såklart på vilket väder det är . De passar typ till allt 🙂 

Lästips! Min stora trendguide våren 2016

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!