#TBT❥ COSTA RICA

IMG_8601 (1)Processed with VSCOcam with c1 preset

I dag blickar jag tillbaka till början av året när jag var i Costa Rica i två veckor på yogaresa. Efter dagens sista yogapass gick vi alltid ner till stranden för att bada i solnedgången. Och det var lika magiskt varje kväll. Perfekt temp i luften, perfekt temp i vattnet. Vackraste naturen jag sett och jag hade världens bästa känsla efter att ha yogat flera pass under dagen.

Jag uppskattade det supermycket där och då men jag kan nästan uppskatta det ännu mer nu. När jag ser tillbaka på de här bilderna. Jag får en magisk känsla i kroppen. Jag vet precis hur det kändes. Och jag fick ett lugn där jag ofta försöker hitta tillbaka till. Jag ska se till att jag åker tillbaka dit. För just nu känner jag bara – Take me back!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!