Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#TBT❥ COSTA RICA

IMG_8601 (1)Processed with VSCOcam with c1 preset

I dag blickar jag tillbaka till början av året när jag var i Costa Rica i två veckor på yogaresa. Efter dagens sista yogapass gick vi alltid ner till stranden för att bada i solnedgången. Och det var lika magiskt varje kväll. Perfekt temp i luften, perfekt temp i vattnet. Vackraste naturen jag sett och jag hade världens bästa känsla efter att ha yogat flera pass under dagen.

Jag uppskattade det supermycket där och då men jag kan nästan uppskatta det ännu mer nu. När jag ser tillbaka på de här bilderna. Jag får en magisk känsla i kroppen. Jag vet precis hur det kändes. Och jag fick ett lugn där jag ofta försöker hitta tillbaka till. Jag ska se till att jag åker tillbaka dit. För just nu känner jag bara – Take me back!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind