5 plagg jag inte kan leva utan❥

Processed with VSCO with c1 preset

1. Vintage Levis Jeans

Jag har flera stycken och är alltid på jakt efter fler. De här klassiska blåjeansen funkar i alla lägen och ”never goes out of style”. Jag har dem till vardags, på festen och hemma. Så sjukt snygga och sköna!

Processed with VSCO with c1 preset

2. Vita blusar!

Jag har en hel del vita blusar i min garderob. Precis som Levisjeansen går blusen att använda till allt. Man kan se stilig ut i den på jobbet, söt i den tillsammans med en gullig kjol eller vara partysnygg tillsammans med skinnbyxor. Jag älskar den vita blusen med polo, spets eller knytning. 

Processed with VSCO with c1 preset

3. Svarta boots!

Jag har dem typ varje dag. Världens bästa skor! Sköna, snygga och funkar till ALLT! Ett par enkla svarta boots tycker jag alla borde ha i sin garderob. 

Processed with VSCO with c1 preset

4. Fluff!

Jag älskar ju fluff och bär tusen gånger hellre en fluffjacka än en ”vanlig” jacka. Jag tycker att en fluffjacka kan lyfta en hel look och gör den mer ”stylish” och intressant! Jag har fluffisar i typ 12 olika färger och det måste man såklart inte ha men en borde alla ha i alla fall. 

Processed with VSCO with c1 preset

5. Sneakers!

Jag har inte alltid varit en sneakerstjeje, förr gillade jag det inte alls. Men nu älskar jag sneakers och vill gärna att de ska vara i en fin färg eller mönster. De räddar många dagar då jag vill vara bekväm och se lite härlig ut. Då drar jag på mina ”Happy Girl” sneakers!!

Lästips!

”Det här med strumpor i skorna”

”Mina 15 bästa stylingtips”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • […] Lästips! 5 plagg jag inte kan leva utan! […]

  Mina måsten i garderoben just nu ❥ 2016-06-22 11:18:13 http://nyheter24.se/modette/josefin/2016/06/22/mina-masten-garderoben-just-nu-%e2%9d%a5/
  Svara
 • Har du något tips på vart man kan hitta vintage levis jeans? 🙂

  Daniela 2016-05-28 23:02:02 http://None
  Svara
 • Den vita blusen till höger (ser ut att vara från hm) finns den i butik nu? SÅ HIMLANS FIN!!

  Tuva 2016-05-28 20:03:13 http://WWW.tuvaalicia.itgirls.se
  Svara
 • Var har du köpt dina 501:or? Tips på hur man hittar de perfekta? Vilken storlek har du i dom? Har hört att de är små i storlekarna och tror att vi har samma storlek, så om jag skulle beställa på internet skulle det vara skönt att ha en liten aning om vilken storlek jag ska beställa 🙂 <3

  Filippa 2016-05-28 13:37:20 http://None
  Svara
  • Svar på Filippas kommentar.

   Jag har olika strlar i alla mina Levis Jeans. Det verkar finnas så många olika modeller och varianter. Jag har allt från 29-32. Mitt tips är att testa till du hittar rätt. Jag har 5 st par men kanske har testat hundra.. hehe :)) Men när man väl hittar rätt kan man bo i dem 😀 Lycka till!!

   Josefin Dahlberg 2016-05-28 15:50:39 http://None
   Svara
 • Sneakers är en sak jag inte heller riktigt kan leva utan, och det är synd att de är lite underskattade oftast. Blå jeans sitter inte heller fel har du rätt i. <3

  Elin 2016-05-28 13:33:23 http://zyllah.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!