Till dig mamma❥

Processed with VSCO with c1 preset

Här är hon. Min superhjälte. Min stöttepelare. Min bästa kompis. Min mamma. 

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket du betyder för mig mamma men i dag vill jag hylla dig extra mycket just för att du är världens finaste mamma. Utan dig hade jag inte klarat mig. Utan dig hade jag inte vågat gå min egen väg. Utan dig hade jag inte varit jag. Du finns för mig alla tider på dygnet. Du har alltid de rätta orden. Du vet vad jag behöver. För det älskar jag dig. 

Du är den starkaste kvinnan jag vet. Du har gått igenom mer än vad någon borde behöva göra. Och trots ALLA turer med allt vi varit med om har du en positiv energi som smittar av sig i varje rum du går in i. Du har en otrolig förmåga att lyfta andra, ge energi och sprida din kärlek. Du ger aldrig upp. Och du sprider den finaste energin jag vet. 

Processed with VSCO with c1 preset

Du är så rolig och jag älskar att skratta ihop med dig!

Processed with VSCO with c1 preset

Du är världens gulligaste!

Processed with VSCO with c1 preset

Du är alltid piffig och har ett leende på läpparna!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Du är bästa reskompisen!

FullSizeRender

Du är otroligt ödmjuk och vet nog inte riktigt hur fantastisk du är! Men lyssna nu mamma, du är helt otrolig. Du är underbar, snäll, härlig, omtänksam, ödmjuk, galen, rolig. Ja du är världens bästa mamma helt enkelt! 

Jag älskar dig!! / Din Ibeth! 

Kolla in videon där vi hyllar våra mammor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!