Blommor till mig själv ❥

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Alltså vilket dygn! I går överraskade vi vår kompis på jobbet och drog med henne på möhippa som höll på i 24 h. Kanske det roligaste dygnet någonsin. Så himla härligt, roligt, fyllt av kärlek, skratt, god mat, dans och bara världens bästa känsla. Vi och hon är sååå nöjda!! Att få överraska någon man älskar är verkligen den bästa känslan. Att få skämma bort, vara lurig, planera och sen genomföra det. Såååå kul! Jag vill göra det igen!

När jag lämnat mina underbara vänner nu i eftermiddags gick jag en promis hem och köpte blommor på vägen. För att jag har ju faaaaan flyttat in i en ny lya!!! Så galet kul! Men det har varit så mycket den här veckan så jag knappt fattat det själv. Jag är så jäkla glad över att få bo i den här underbara lägenheten. Jag är helt kär! Jag har ju lovat er bilder och det kommer – i morgon!! Jag ska fixa lite till sen ska jag fota och lägga upp så ni får se. Såklart är inte allt på plats som matta, tavlor mm men det är väldigt fint ändå. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!