Mina tatueringar★ (när, var, varför)

Processed with VSCO with hb1 preset

Nr 1. Min första tatuering är min lilla stjärna som jag har på knölen vid handleden. Jag hade ritat den sen jag gick i femman så när jag var 19 bast kände jag att jag var redo för min första tatuering. Jag gjorde den på något ställe i gamla stan som jag inte minns vad det heter… 

Processed with VSCO with hb1 preset

Nr 2. Min andra blev min största hittills. Jag fick en tatueringstid av mitt ex som present när vi firade ett år tillsammans. Väldigt snällt! Så då drog jag till Salong Betong och gjorde min indianfjäder som jag då hade tänkt på i flera år. Då var jag 21 år. Riktigt nöjd med tjejen som gjorde min tatuering och nu efter fem år är den fortfarande lika fin 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Nr 3. Jag gjorde det här ankaret samtidigt som jag gjorde korset som ni ser på nästa bild. Jag fick alltså ta ”2 för 1” eftersom mitt kors var så litet och den chansen vill man ju som student inte missa… Haha, så snabbt i tatueringsstudion bestämde jag mig för ”ja men ett ankare är ju fint” och knöt i hop det hela med att det typ var som ”tro, hopp och kärlek” – fast att jag inte hade en symbol för ”kärlek”. Dessa två gjorde jag tillsammans med min klasskompis Bella. Vi hade precis skrivit klart vår C uppsats och ville fira! Vi gick till ett ställe på Skånegatan som heter ”Electric tattoo ”. Inger ställe jag skulle rekommendera faktiskt.. Kändes inte så bra när jag väl var där och som ni ser är båda två rätt risiga.. Fast jag tycker iof att det är lite fint men det är ju ändå inte meningen såklart… 

Processed with VSCO with hb1 preset

Nr 4. Korset som jag precis skrev om. Och den här blixten (nr 10) är sjukt oklart egentligen..  Att göra en blixt jag hittade på en bokomslag hemma hos Vanja haha men jag gillar blixtrar och tyckte den var fin 🙂 Dessa två gjorde jag på Stockholm Classic Tattoo som jag tycker är superbra. Jag har gjort fyra av mina tatueringar där och har blivit supernöjd varje gång!!

Processed with VSCO with hb1 preset

Nr 5 – Min pappas signatur. Den gjorde jag på Stockholm Classis tattoo ett år efter att pappa dog. Den kändes given och är såklart min favorittatuering av alla <3 !! Mitt hjärta (nr.6)  gjorde jag i New York när jag var där på modeveckan förra vintern.. Så nu kan jag säga att jag har ”tro, hopp och kärlek” i alla fall :)) Hehe….

Processed with VSCO with hb1 preset

Nr 7. Min lilla gulliga måne gjorde jag på ”Swahili bob tattoo” här på Söder samtidigt som jag gjorde en liten trekant (nr 8) på vaden (som jag glömde ta bild på) Samma sak där – jag fick ta ”2 för 1” och det ville jag tydligen inte missa även fast jag inte är student… haha. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Nr 9. ”Free” – Den gjorde jag på Stockholm Classic Tattoo tillsammans med min syster som dagen efter gick och gjorde en likadan 🙂 För mig ”står” det för att jag är fri från mitt alkoholmissbruk som är det viktigaste i mitt liv. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Och nu i januari gjorde jag nr 11 och nr 12 i Costa Rica. En palm för jag fick feeling i djungeln och ”GRL PWR” well, den behöver ju ingen förklaring.. 

Vad betyder tatueringar för mig?

– Inte så mycket egentligen.. Jag tycker de är fina men jag tycker inte att alla tatueringar ”måste ha en mening”. Om man tycker något är snyggt tycker jag man kan tatuera in det. Självklart ska man tänka på att man kommer ha det hela livet mm men egentligen är det ju inte hela världen?! Jag tar inte min kropp på så stort allvar att jag är rädda att känna att jag ”förstört den” med att ha några tatueringar. Sen förstår jag såklart att det inte är för alla. Alla tycker inte det är snyggt och det är ju såklart vi är ju olika. Men I like it och är redan sugen på en ny :))

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilken fin samling! Jag skulle så gärna vilja ha knogtatueringar, men känner att det måste få vänta tills alla vikarieanställningar är över, men något litet annat tills vidare känns verkligen inspirerande efter ditt inlägg!

  Clara Kron 2016-06-09 11:50:46 https://rastlosheten.wordpress.com/
  Svara
 • Så jädra fina! Nu blev jag sjukt sugen på en till, texten och platsen av ”free” är så on fleek. Loves!

  La Linda 2016-06-07 18:31:25 http://lalinda.se
  Svara
 • Jätte cola tatueringar, och jag har aldrig tänkt på att man kan ha så många små tatueringar. Man pratar oftast, i alla fall där jag kommer ifrån, om stora tatueringar som täcker en stor yta. Många små har jag alltid tänkt ser lite oordnat ut, men det passar verkligen dig!! <3

  Zyllah 2016-06-06 08:56:57 http://zyllah.blogg.se/
  Svara
 • Jossan!! För vad som känns som evigheter sen tipsade du om ett ställe där man kunde beställa till exempel egendesignade anteckningsblock! Vad hette det stället? Har googlat som en toking och börjar fundera på om jag har drömt detta… Kram!!

  Jennifer 2016-06-04 23:33:39 http://www.finest.se/jennifersj
  Svara
 • Visste inte ens att du hade så många tatueringar,men de är JÄTTEFINA allihop speciellt hjärtat,månen och texten free.
  Om jag själv hade fått göra en tatuering hade det varit ett hjärta och någonting skrivet på handleden.

  enna 2016-06-04 23:16:55 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!