Höstoutfit i dag ★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Alltså det var såå kallt i dag… Brrr… Jag gick ut på morgonpromis och höll på att blåsa bort men sen blev det ju bättre under dagen och riktigt härligt nu på kvällen. Skönt! Men det blev en höstlook i dag i alla fall OCH mina Celinebrillor som jag köpte som första bågar när jag skaffade glasögon men som har legat och dammat på hyllan sen i septmeber. De är så stora så har tyckt att de är tunga att ha på sig och att jag inte riktigt passar i dem men i dag fick jag feeling 🙂 Kul att variera sig lixom! 

Jag har nyss kommit hem från en middag (som jag ska blogga om strax) och sitter nu på soffan efter att ha fixat lite hemma med lite nya grejer jag köpte i dag. Och i morgon kommer min matta – så taggad!  Hoppas ni har haft en fin dag! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!