Frågestund ❥

Processed with VSCO with hb2 preset

Okej gullisar, nu kör vi en frågestund. Peppra mig med frågor – fråga vad ni vill så lovar jag att svara på allt (nästan…) hehe. Puss J!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Hej hur lång är du? Jag är nämligen 173-174 o får alltid höra att jag är för lång för klackar ! O jag känner att livet är för kort för att bry sig om att alla hamnar vid naveln på än på dansgolvet så jag kör på ändå…
  Jag lyssnar på din podd ibland och blir alltid så glad över att höra en annan som är lycklig över sin nya frisyr…. är intresserad av genus frågor och stöttar oss kvinnor. Drömmen vore att kunna få jobba som dig då jag precis som du är intresserad av mode… men jag valde att läsa till sjuksyrra ist för att kunna få prata om sex o samlevnad… o har funderat o blogga om detta. Hur blir man framgångsrik bloggare… jag har för mig att du blogga i 2,5år innan din blogg tog fart eller har jag fel? marknadsförde du bloggen via fb? Mvh

  petronella 2016-12-19 12:21:39 http://None
  Svara
  • Svar på petronellas kommentar.

   Men va?! För lång för klackar? Går det? Jag är 172 och älskar att ha höga klackar 😀 Kör bara kör!
   Men ja, så bra bloggide. Tycker absolut du ska satsa på det 😀 Nu har jag bloggat i fyra år. Mitt bästa tips är att mejla olika portaler och fråga om du får blogga hos dem. Bättre att ligga på en portal än på egen om du är ny bloggare. Skapa ett IG-konto kopplat tll bloggen och marknadsför dig där eller på fb som du skriver 🙂 Stort lycka till! Kram

   Josefin Dahlberg 2016-12-19 18:26:03 http://josefindahlberg.se
   Svara
 • Hej! Jag undrar var din fina ljusslinga i sovrummet är köpt? 🙂

  Sonja 2016-06-17 16:15:15 http://None
  Svara
 • Kommer itgirls spelas in nästa år igen??

  Linnea 2016-06-16 20:44:24 http://None
  Svara
 • Hallå i stugan!

  Precis som dig älskar jag växter och blommor i hemmet och tycker att både ditt hem och hela din livsstil är inspirerande! Så här kommer en lite annorlunda fråga, hur mycket pengar lägger du i genomsnitt på dina blommor osv?

  Emma 2016-06-15 13:35:34 http://None
  Svara
 • Hur går det med redaktörstjänsten till Modette? 🙂 När ska den tillsättas?

  Lovisa 2016-06-14 22:11:12 http://None
  Svara
 • Hej finaste Josefin! Jag vill passa på att berätta att du är otroligt inspirerande. Älskar att du är så genuin och positiv! Min fråga är egentligen både en fråga och ett önskemål: skulle du kunna göra dina vackra smycken i kirurgiskt stål eller titanium? Jag älskar din stil men tål verkligen bara de två metallerna (av alla jag testat), vilket är supertråkigt! Drömmer om dina örhängen i material jag tål<3 Kram!

  Sandra 2016-06-13 23:02:10 http://None
  Svara
 • Jag undrar om din tips med att ta bra bilder. Vad har du för inställningar, kamera, objektiv och hur du sedan redigerar bilderna? Kram kram

  Sophia 2016-06-13 15:53:54 http://None
  Svara
 • Hade du bra betyg på gymnasiet? Och hur var du i skolan? Satsade du mycket på plugget eller prioriterade du annat?

  Kajsa 2016-06-13 12:54:09 http://None
  Svara
 • Vilka är dina bästa tips för att kickstarta en ny vecka?

  Hur ska man göra för att få den här härliga och positiva energin? (som du har)

  Vart ser du dig själv om 5 år?

  Jag har svårt att hitta rätt kläder och stil, jag gillar när det är enkelt. Hur ska man tänka och vad ska man fokusera på? Hur hittar man sin grej?

  Har du några bra träningsövningar som man lätt kan göra hemma?

  Bella 2016-06-13 10:01:50 http://None
  Svara
 • Är du fortfarande tillsammans med Filip?

  Dina bästa tips i livet?
  Vad skulle du säga till 14/15/16 åriga Josefin?

  Om du fick leva om ditt liv hur skulle du gjort då? Om du fick chansen skulle du?

  Tror du på spöken och övernaturligt?

  Det bästa plagg /acessesoar(kan inte stava det rätt, går bara inte)du någonsin köpt, din all time favorites du aldrig skulle göra dig av med?

  siri 2016-06-13 01:43:03 http://None
  Svara
  • Svar på siris kommentar.

   Hon nämnde i podden att de har gått skilda vägar, samt att hon troligtvis inte kommer att skriva om det. (Bara ett tips ifall du vill veta mer så kan du lyssna). 🙂

   Sandra 2016-06-13 22:54:49 http://None
   Svara
 • Hej fantastiska och kreativa Jossan!
  Jag vill bara börja med att tacka för all motivation och inspiration du sprider till alla oss som tar del av det du gör!

  Till mina frågor, jag är väldigt nyfiken vilka ikoner och förebilder du har som inspirerar dig? Och det du skrev i ditt senaste blogginlägg om att våga ”dream big”, hur orkar och vågar man tro på att följa sina drömmar när man inte har det stödet man önskar? Till sist vill jag avsluta att ge dig denna frågan ”Vilka är dina ”dream big” resemål och varför?

  Tack, tusen tack Jossan för all energi du lägger ner i din blogg, i din och Vanjas podcast, i ”It girl” och i allt annat du sysslar med på dagarna! Kram!

  Patricia 2016-06-13 00:46:11 http://None
  Svara
 • Hej! Jag undrar vart det UNDERBARA överkastet med svart tofsar på är i från för butik? Kram!

  Jenny K 2016-06-13 00:31:26 http://None
  Svara
 • Vilket klädesplagg borde (nästan iaf) alla ha hemma i sin garderob?
  Bästa tipset om man har en dålig kläd-/hårdag?
  Vad gör du en dag då du känner dig lite nere?
  Baddräkt eller bikini?
  När du flyger hur klär du dig då, snyggt eller ”ledigt”?
  Bästa basplaggen?

  Bell 2016-06-12 23:31:03 http://None
  Svara
 • Hur vet man egentligen att det är dags att göra slut? Min kille har problem med alkoholen och blir aggressiv. Jag vet att han vill förändra sig och han har lovat att söka hjälp. Men hur länge ska man vänta och hur vet man att det är nog? Funkar ens ”tuff Love”??

  Louis 2016-06-12 23:30:07 http://None
  Svara
 • Kan inte ni göra ett till stilavsnitt i podden?

  Stina 2016-06-12 23:23:28 http://None
  Svara
 • Hej Jossan!
  Jag har ett problem, jag dras alltid till badboys. Inte sånna som är otrogna och dryga utan de som är kriminella, hotar och misshandlar andra. Låter ju helt sjukt jag vet och det är väl så, vet bara inte hur jag ska kunna släppa den grejen med matcho-killar. Har väl låg självkänslan och anser inte att jag är värd bättre, att jag ska nöja mig! Jag behöver råd från en tjej som jag anser är väldigt klok! Kram:)

  Melissa 2016-06-12 23:20:37 http://None
  Svara
 • Om du var tvungen att lägga ner någon av dina sociala medier, vilken skulle du välja?
  Vilken kändperson stör du dig på/ inte gillar? Minst en svensk och en utländsk kändis?!
  Hur är relationen mellan dig och dina systrar? Verkar som att de ser olika ut?
  Vilka bloggare är bäst i Sverige, och vilka bloggar tycker du är överskattade?
  Vad stör du dig mest på hos andra människor?
  Vad skulle få dig att lägga mer din blogg förutom att du slutar gilla det?
  Vad skulle du vilja jobbs med om du skulle byta till något helt annat yrke?

  Ester 2016-06-12 23:14:39 http://None
  Svara
 • Hej.
  Vad gör du när du tappar din motivation? Alla har bra och dåliga dagar såklart, men har du något knep för att peppa dig själv? 🙂

  Marika 2016-06-12 22:58:19 http://None
  Svara
 • Hej!

  Jag har sån ofantlig otur i kärlek. Jag har inte svårt att hitta killar som gillar och är intresserade av mig, men det är alltid fel timing. Killen har nyss kommit från ett annat förhållande och är inte redo, killen har precis börjat dejta en annan lite innan mig och väljer den, killen vill bara ”hänga” – ja du fattar vinken. Jag är så otroligt trött och less och så nära på att som tappa hoppet, för det tar så mycket energi när man ger och ger hela tiden och inte får hälften tillbaka. Jag vill inte sluta vara den jag är som vågar ge mig in i nya saker och är öppen med mina känslor, men för varje gång så känns det som en liten bit försvinner, vilket känns så sorgligt. Alla mina vänner bara träffar folk hur lätt som helst och jag har även börjat känna att det känns som ett slag i ansiktet, ja jag vet att det låter hemskt men det detta har pågått ett bra tag nu och det är riktigt tufft. Om du vore i min sits, hur tror du att du hade hanterat det? Både känslomässigt men även praktiskt. Jag är i din ålder och haft en hel del killar men nu är jag bara less liksom.. o att tänka mig själv gör jag absolut men börjat tröttna på det med, jag vill få dela min kärlek! JAJA detta vart långt 😀 Tacksam och nyfiken på dina funderingar. Tusen kramar!

  Temla 2016-06-12 22:52:50 http://None
  Svara
 • Hej finaste Josefin. Varje dag inspireras jag av dig. Hur du är och din inställning till livet. I ditt senaste inlägg skrev du om att våga och att drömma högt. Jag är en riktig drömmare. Jag är målmedveten och driven. Jag har precis bokat en långresa som jag velat gjort sååå länge. Och mitt nästa steg, när jag kommer hem, är att ta mitt pick och pack och flytta till Stockholm. Det har alltid varit en av mina stora drömmar. Men hur hittar jag boende i Stockholm? Hur hittar jag nya vänner i en storstad? Hur tar jag STEGET?
  Kram!!!

  Ebba 2016-06-12 22:37:04 http://None
  Svara
 • Är du å Philip fortfarande ihop?? Xo

  Jennyy 2016-06-12 22:35:01 http://None
  Svara
 • Jag har två väldigt skilda frågor: hur kommer det sig att du äter vegetariskt och var har du köpt klistermärkena som du har på din dator?

  Gabriella 2016-06-12 22:34:25 http://None
  Svara
 • Hej bästa Josefin!
  Jag undrar ifall du fortfarande är ihop med din kille? Förut snappade du er två hela tiden och la upp men nu var det längesen..
  Ni är så fina ihop!

  Melinda 2016-06-12 22:31:26 http://None
  Svara
 • Jag är sugen på att läsa journalistik & multimedia vid Södertörns högskola och har för mig att du också gjort det. Hur upplevde du utbildningen och skulle du rekommendera den? 🙂

  Kram!

  Hanna 2016-06-12 22:17:00 http://hannas.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!