Så gör jag min frukost ❥ (Och så fotar jag den!)

IMG_2158-(1)

Ni som följer mig vet ju att jag ÄLSKAR långfrukostar. På vardagen äter jag sällan frukost eller jag se till att få i mig något men det är snabbt hemma, en frukt på vägen till jobbet eller något litet på kontoret. Så på helgerna tar jag lixom igen detta. Helgfrukostar för mig heliga. Det finns typ inget mysigare än att gå ut och äta frukost på ett mysigt fik. Men jag älskar också att göra frukost hemma och i dag tänkte jag visa er hur jag tänker när jag skapar mina frukostar.

IMG_2156-(1)

Jag ser till att ha flera olika saker att äta. En macka, min favorit just nu är avokadomacka med ägg (se recept här!), acai bowl (recept) och såklart massa frukt. Detta för att jag vill äta lite varierat och få i mig olika bra saker men också för att de tillsammans skapar fina färger som passar perfekt till min frukostbild. 

IMG_2155-(1)

Jag väljer också porslin noga. Färgglada tallrikar och skålar för frukosten godare och finare!

IMG_2157-(1)

Blommor är också en viktig ingredients! De gör hela frukosten så mycket härligare – både på bilden men framförallt i verkligheten. 

IMG_2159-(1)

Hur kan man lixom inte få en bra start på dagen om man börjar att ge sig själv detta?! Och jag älskar att fixa den också. Så mysigt att dona i köket, lyssna på musik och laga ihop frukosten. Min heliga helgritual som jag aldrig ska sluta med!

Och det här med fina frukostbilder är precis vad tjejerna i It Girls ska leverera i veckans utmaning (SÅ KUL!!)

Kolla in avsnittet här:

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!