Vad”Dream Big”betyder för mig ★

IMG_2243

Okej, varför tjatar jag så mycket om ”Dream Big” egentligen? Varför döpte jag min smyckeskollektion till det och varför skriver jag det hela tiden? Jo, det ska jag berätta för er.

För mig är ”Dream big” mina ledord i livet. De påminner mig om en sak som jag tycker är otroligt viktig, just att våga drömma. Att våga se förbi alla föreställningar om vad livet går ut på. Hur man ska vara, vad man ska göra. Om att våga strunta i vad mamma, pappa och ens lärare säger. Att våga lita på sin egen magkänsla och att våga sikta på sina drömmar. Egentligen borde vi lägga till (work hard) men det tror jag ni alla förstår. För såklart räcker det inte med att drömma utan vi måste också jobba för att få det liv vi vill ha. Vi måste våga ta första steget och påbörja vår resa. Men om vi har siktet inställt på våra magiska drömmar genom att hela tiden tänka ”dream big” så tror jag det kommer bli lättare att våga. 

Allt jag har i dag har jag ”dream big” att tacka för. Att jag har vågat köra min grej, att jag har skitit i vad andra säger och tycker(!), att jag har vågat lita på att det kommer bli bra och till och med fantastiskt. 

Om jag hade lyssnat på mina lärare som sa att det var omöjligt att få jobb som journalist i dag, att bloggar snart skulle dö ut eller om jag skulle lagt vikt vid listan i tidningen sa – att det var absolut svårast att få jobb som journalist i dag. Well, då hade jag aldrig suttit här. Men som tur är var jag smartare än så. Jag tänkte ”jaja, visst så kanske det är men det gäller inte för mig”. För jag visste vad jag vill göra och att om jag jobbade hårt skulle jag få göra det jag vill. 

Och så blev det. I dag driver jag en av Sveriges största sajter för unga tjejer, skriver min blogg som tusentals av er läser varje dag, jag har fått skapa en smyckeskollektion som också varit ett drömprojekt för mig och jag får varje dag göra flera saker jag tycker är galet kul.

Så hörrni, lova mig att tänka ”Dream Big” – skriv det på en lapp och sätt på kylskåpet eller ha vid sängen så ni påminns om det varje dag. Alla är värda att leva sin dröm. Drömmar är inte bara till för att drömmas – de ska levas! 

PUSS J!

Lästips! ”Det här med att gå sin egen väg”

Processed with VSCO with hb2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!