Ny vecka❥ Ny utmaning

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej gullisar, jag kör ju ”veckans utmaning” på min FB-sida (det gick inge bra för mig förra veckans med godisförbudet) Men men nya tag!!

Veckan utmaning är: Träna lite varje dag!

Jag körde ju tre pass i veckan i 12 veckor och det gick superbra men efter det tappade jag motivationen och det känns såå segt att ta sig till gymmet när det är sol och jag har massa saker att fixa i nya lyan så jag har helt och hållet struntat i det SÅ NU ska jag den här veckan testa att träna lite varje dag. Hemma eller på gymmet. En dag kanske det blir en promenad, en annan lite övningar hemma och någon morgon lite solhälsningar. Men jag ska alltså aktivera kroppen minst 15 minuter per dag och det tror jag lätt att jag kommer klara av och jag tror faktiskt att det är optimalt. Ska bli kul att testa. Jag kommer självklart skriva på min Fb-sida (gilla den här!) vilken typ av träning 
jag gör så ni lätt kan få inspiration.

Vilka är med mig!?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!