Vinn mig som bloggcoach i två veckor ★ (få bästa tipsen och peppen)

Processed with VSCO with c1 preset

Okej, jag är sååå taggad på det här!! Jag få lära känna en av er och grotta ner mig i er blogg och sociala medier – SÅ KUL!! Vinnaren får personliga tips från mig, feedback och chansen att synas i mina kanaler. 

1. Ha en blogg eller starta en blogg på ItGirls.se.

2. Kommentera denna post på Facebook med varför du vill vinna.

3. ​Klart! Lycka till!

Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej ! Vill bara veta när
  Vinnaren avgörs i tävlingen ?❤️✨

  Anna 2016-06-17 10:06:26 http://None
  Svara
 • Åh vad kul!!! Har så länge tänkt på att starta en blogg men hur länge har man på sig att kunna vara med i tävlingen? Jag är i Frankrike nu och vet inte om jag kan starta en blogg här och nu. Men jag har så sjukt mycket idéer och tankar som jag har typ tänkt att jag ska skriva till dig!!!!

  Lisa 2016-06-13 17:05:24 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!