Dags att snacka lite om fiffin❥

Alla-damprodukter-wide-inkl-tval-crop (1)

Okej, dags för ett ämne jag väldigt sällan (läs aldrig) skriver om på bloggen. MEN nu kommer det. Jag skrev precis en artikel om det är på Modette och kände att jag måste upplysa er om detta också – eftersom det är sjukt viktigt!

Ja, det handlar alltså om hur vi tar hand om vår fiffi och vilka de vanligaste misstagen vi gör är. Jag har pratat med Hedieh Asadi som är en av systrarna bakom Intimvårdsmärket Deo Doc och de har lärt mig en hel del.. Jag insåg snabbt jag inte har så bra koll på det här.. 

Tex visste jag inte att vi har samma typ av svettkörtlar mellan benen som vi har under armarna!?! Därför kan vissa uppleva att man luktar illa eller svett mellan benen. De berättar även att det är big NO NO att tvätta underlivet med tvål och att till och med vissa underlivstvåler inte är bra. Läs artiklen för att få reda på mer info om det här!

Det viktigaste är alltså att ha en tvål med rätt pH-värde. Eftersom systrarna insåg att det finns sjukt få på marknaden skapade de produkter de själva önskade fanns på marknaden. Så sjukt smart!! Och hur fina är de? Själv har jag använt med intimtvål från Apoteket men den ser ju ut som värsta medicinen.. Men de här är så fina och gulliga och de har man ju gärna framme! 

Ja men väldigt smarta tjejer som tagit tag i detta tycker jag. Och dags att vi börjar ta hand om vårt underliv och att det inte ska vara något konstigt eller pinsamt. (jag vill bara understryka att de också har produkter för MÄN så att man ska slippa pungsvetten… hehe). 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så viktigt! och så kul med att det även finns för de svettiga små pungisarna där ute, hahaha. Rätt så mycket roligare flarror än Lactacyd, liksom!

    Josefin 2016-06-15 10:28:56 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!