Happy Outfit★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Tshirt Zara Dress Mango Boots Henry Kole

Glad tisdag på er alla gullisar! I dag är jag på strålande humör, jag inledde dagen med en morgonpromis i solen och efter det spelade jag och Vanja in veckans poddis. Så bättre start går ju inte att få. Och den har hållt i sig! Så härligt! I dag har jag på mig min nya klänning som jag också fyndade på Mangorean (spana in mitt andra grymma fynd här!).

I kväll vankas det middag på stan efter jobbet och sen måste jag hem och städa. Det ser ut som ett bombnedslag hehe… Men gud vad jag älskar att bo i min nya lya – mer om det i morgondagens poddis. Puss på er! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Älskar stylingen med t-shirt under klänning! Kör vidare med pepp och glädje, det peppar oss andra också!! nouw.com/polluxvega

    Linnea 2016-06-14 23:51:49 http://nouw.com/polluxvega
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!