Du har maktenöver ditt liv ❥ (glöm inte det!)

Processed with VSCO with c1 preset

Bild: Lisa Höök

Yaaaay – Veckans poddis är här. Efter två äventyrspoddisar med både livepodd och när vi gifte oss med pappapodden är vi nu tillbaka i soffan, tryggt och skönt. Och vi river av en riktigt pepppoddis och säger till på skarpen. Det är faktiskt dags att inse vissa saker!! Så jag tycker alla ni borde lyssna. Ni kan lyssna i alla poddappar – ni söker bara på ”Josefin och Vanja”. Eller så lyssnar ni här på bloggen. Gör som ni vill, bara ni lyssnar <3

Och berätta gärna för oss vad ni tycker om veckans poddis här eller på vår fb-sida (Josefin och Vanja)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!