Veckans tips★

 

sttropez_brun_utan_sol

I veckans poddis tipsar jag om denna magiska produkt. En brun-utan-sol-mousse som inte ger några fläckar. Och den verkligen funkar!! Jag är sååå dålig på att vara noga med sånt här och de få gånger jag testat olika brun-utan-sol-produkter har jag inte sett klok ut MEN så testade jag den här i helgen och blev sååå glad. Den ger en grym färg och den är så lätt att applicera. Du får med en ”skumhandske” som gör att du enkelt kan fördela moussen jämt – Så bra!! 

Perfekt nu när man vill börja ha kjol och klänning men känner att benen är något för bleka. Och bra för att inte känna pressen över att man måste sola hela tiden – bättre på alla sätt helt enkelt! Tips tips!!

Ni hittar den här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vilket bra tips! Min lillasyrra använder den medans jag andvänder Aco brun utan sol lotion vilket är jätte bra då den inte heller lämnar fläckar!

  Ida Hedlund 2016-06-16 00:42:29 http://hedlundss.blogg.se
  Svara
 • Tips! Testa också budget varianten cocoa Brown, den är jätte bra. Har testat ett par mousse både dyra och billiga och min favorit är Cocoa Brown. Kladdar inte och blir inte fläckig och sitter bra. Toppen!! Du hittar den här http://www.lyko.se/cocoa-brown/cocoa-brown-1-hour-tan-1

  Malin 2016-06-15 22:51:40 http://None
  Svara
 • Instämmer, den är verkligen bäst! Kör också på den sedan ett tag tillbaka och älskar den 🙂

  Rebecka 2016-06-15 15:57:36 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!