Nytt kapitel i livet❥

IMG_3015 IMG_3016 IMG_3017IMG_3019

 Hur gullig är min blogghörna?! (Den magiska stolen hittar ni här!)

IMG_3018

Ja, hörrni. Livet alltså. Det är ju faktiskt väldigt härligt. Men det går väldigt snabbt. Saker förändras och helt plötsligt ser ens vardag helt annorlunda ut. Ingen av er lär ju ha missat att jag har flyttat. Det är ju en stor omställning men som är helt fantastisk. Jag är så jäkla lycklig i den här lägenheten här på Söder. Det är lixom något magiskt med den. Jag känner mig så lyckligt över att jag får bo här. En annan förändring som har skett senaste tiden är att jag och Philip har gjort slut. Det var flera av er som frågade när jag hade frågestund och ja det stämmer. Jag har inte skrivit om det men sa det i podden när det hände men nu så här snart två månader senare känner jag att jag kan skriva några rader om det här för att ni ska få en update. 

Vi hade det jättebra och skildes verkligen åt som vänner. Men vi är på helt olika platser i livet och det var svårt för oss att hålla ihop och bygga vidare på vår relation. Det krävs ju en hel del för att man ska känna att man verkligen kan se en framtid med någon. Så nu är det singellivet som gäller i sommar! Det kändes såklart tomt i början men det är rätt beslut så nu känns det bra. 

Jag måste säga att min nya vardag känns för jäkla härlig. Ni vet när det är något nytt i livet som hänt, man får lixom massa gratisenergi. Det är så härligt! Och jag är så taggad på att få sitta i min mysiga blogghörna och skriva massa bra och inspirerande blogginlägg till er! Så glad över att ni finns hörrni! Puss på er alla gullisar!! 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh bästa du!!<33 och stolen var ju bara så fin! Så fort jag fått ett jobb och får min första lön ska den köpas och ersätta min ikea stol vid skrivbordet!!
  Puss och Kram<3

  Emelie 2016-06-21 14:09:47 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • Underbara du! Din blogg är verkligen det mysigaste<3

  Tora (torahansson.bl 2016-06-18 11:08:40 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Du är bäst Jossan

  Ellinor 2016-06-18 00:04:51 http://None
  Svara
 • Åh blir så glad av att läsa dethär. Du är verkligen så himla härlig Josefine!
  En annan grej är att jag totalt älskar din frisyr så nästa vecka blir det att klippa kort och jag har dig som inspo!
  Ha det fint

  Melinda 2016-06-17 23:21:20 http://None
  Svara
 • Känner så igen mig i det du skriver! 🙂 Jag och min fd sambo gick skiljt i mars månad och nu ska jag snart flytta in i en lägenhet jag köpt och renoverat, min första egna 🙂 Men du har så rätt – livet går vidare och det är så jäkla härligt!

  Kram,
  Silje (finskan i Zara, i april) 🙂

  Silje 2016-06-17 22:56:15 http://www.siljetherese.com
  Svara
 • Härligt att höra, att allt är bra!

  Angelica 2016-06-17 21:43:24 http://None
  Svara
 • Du är så stark Josefin. Jag har själv valt att gå emot mig själv och mitt medberoende och lämnat missbrukande sambo och hus på landet. Känner mig som Bambi på hal is. Men förhoppningsvis inte svag. Har lyssnat flertal gånger på podavsnitten om alkohol och fått mig en funderare om vilket liv jag vill ha. Så än en gång,tack för din varma, ödmjuka styrka som du verkligen delat med dig av! Kram Hanna

  hanna 2016-06-17 21:42:06 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!