God morgon❥ Mango Slush

Processed with VSCO with a9 preset

God morgon gullisar! Jag började denna mysiga regniga dag med ytterligare ett recept från @eatingnaked. En mango slush och den blev så god och var så enkel att göra. Ni behöver för att göra min variant… 

Processed with VSCO with a9 preset

1 fryst banan, 2 dl fryst mango, lite honung, en matsked kokosflingor och 2 dl kokosmjölk.

Processed with VSCO with a9 preset

Mixa – och häll upp i fint glas och njuuuut!

Processed with VSCO with a9 preset

Så mysig start! I dag ska jag vara hemma och fixa, blogga och fota massa (bla för bloppis). SÅ mysigt – jag älskar sånna här dagar! Hoppas ni också gör det och att alla ni som är sugna på att också ha en blogg att fixa med skaffar er en. Starta en på Itgirls.se och ha en mysig bloggdag ni med! Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!