TÄVLING ★ Vinn biokväll för dig och ditt tjejgäng

Processed with VSCO with a9 preset

Hej gullisar, i söndags var jag på bio och såg ”Livet efter dig” och hjälp vilken film! Jag gråter inte så lätt men jag grät så mycket. Så otrolig fin film! Jag vet ju att många har läst boken och väntat på att filmen ska komma och nu är den äntligen här! Och jag tycker alla borde sen den. Den får en verkligen att tänka till och känna efter. Jag var helt rörd när jag lämnade salongen. Och det bästa av allt är att ni kan vinna biljetter till filmen här i min blogg – till dig och hela ditt gäng!

Priser:

1:a pris: 4 biobiljetter till filmen, en ”Livet efter dig” picknick filt och ett par bumble bee tights (ni fattar när ni ser filmen)

2:a pris: 4 biobiljetter till filmen, 1 par bumble bee tights

3-5 pris: 2 biobiljetter till filmen

 

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

Kommentera det här inlägget med svaret på:

Vad heter författaren till boken som filmen är baserad på?

1. Marion Keyes

X. Jojo Moyes

2. Elizabeth George

+ En kort motivera varför just du ska vinna! Och glöm inte att skriva med din mejladress 🙂

 

Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
56kommentarer
 • x, Jojo Moyes är författaren av boken

  Jag har tillsammans med 3 kompisar startat en inspirationsklubb, likt en bokklubb! Denna veckan tipsade jag om er podd och avsnittet Sommar – himmel eller helvete?. Nu i veckan har vi även läst ut en av mina kompisars tips: Jojo Modes bok livet efter dig. Det skulle vara så kul att få ta med 4a biobiljetter till vårt nästa möte!

  Kram

  Mathilda 2016-07-01 16:22:26 http://None
  Svara
 • Svaret är X. Jojo Moyers

  Skulle jag vinna biobiljetterna hade jag velat ta med mig min pojkvän och mina närmaste tjejkompisar då vi alla är svaga för gråt-filmer. Det hade varit underbart att kunna överraska dem med biobiljetter och en mysig kväll då vi alla jobbar väldigt olika och ofta går om varandra och inte har möjlighet att hitta på saker med varandra så ofta. Samt är vi alla studenter och kommer inte få någon lön från våra sommarjobb förrän nästa vecka vilket gör att vi prioriterar bort aktiviteter som kostar just nu. Lite gratis bio hade då varit alldeles underbart.

  Tack för en underbar blogg och inspiration i mängder! Kram!

  Petronella 2016-06-27 22:50:40 http://None
  Svara
 • x = Jojo Moyes är författaren av boken
  Jag hade velat gå med min mamma, min mormor och min lillasyster. Vi alla älskar att hänga tillsammans men får sällan (läs nästan aldrig) till att ses. Min mormor älskar att gå på bio, min mamma älskar denna boken + min syster älskar godis. Heheh, perfect combination! .

  Det skulle iallafall vara underbart att vinna biljetter + livet efter dig-saker och få en mysig kväll med dem jag älskar.

  ps. TACK för en inspirerade blogg + podcast! !

  Gaby 2016-06-27 02:28:48 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes

  Jag skulle vilja ta med mina killkompisar på denna, för att jag tror att det är en historia som alla berörs av och de brukar vara väldigt anti att se ”tjejfilmer”. Men om de blir bjudna så vet jag att de inte kan tacka nej, och jag är säker på att jag kommer se någon tår i slutet och att de kommer älska filmen så som jag älskade boken.

  Caroline 2016-06-26 17:17:38 http://None
  Svara
 • Rätt svar är X dvs Jojo Moyes. Jag hade så gärna vilja bjuda med mina 3 tjejkompisar på en biokväll. Vi har precis avslutat våra skolår tillsammans och det är sällan vi faktiskt gör saker som att gå på bio tex när vi umgås. Dessutom hade det varit väldigt kul att få bjuda de på något som ett litet tack för allt de gör.
  Tack på förhand!

  Clara B 2016-06-24 19:02:45 http://None
  Svara
 • Författaren av boken är X, Jojo Moyes.

  Livet efter dig är min absoluta favoritbok och jag har varit så taggad på filmen enda sedan jag fick reda på att boken skulle filmatiseras!!! Hela min familj älskar boken och det skulle vara så kul att få överraska dem med biobiljetter till filmen då vi redan bestämt att se den alla tillsammans!

  Ulrika 2016-06-23 01:55:19 http://None
  Svara
 • Svar x Jojo Moyes.
  Skulle så gärna vilja gå på bio med min syster, har inte varit på bio på år känns det som. Har hört mycket gott om boken.

  Izabel 2016-06-22 17:23:51 http://None
  Svara
 • Hej och tack för go blogg!
  Svaret är X. Jojo Moyes
  Jag skulle hemskt gärna vilja ta med min fina mamma på den här filmen. Jag tipsade henne om boken och hon har slukat den (liksom jag) och det är liksom våran grej att tipsa varann om lättsam kärlekslitteratur. Nu har jag flyttat till Göteborg och hon bor i gävle, så skulle kunna vara så härligt att se den tillsammans när vi ses i sommar!

  Alexandra 2016-06-22 16:49:42 http://None
  Svara
 • Svar: X

  Jag absolut älskade boken ”Livet efter dig”! Boken gav mig en ordentlig tankeställare om vad och vem som är verkligt viktig i livet, och jag blev påmind om tron på äkta kärlek igen. Jag ser fram emot att se filmen och skulle vilja ta med mina bästa vänner för att dela upplevelsen.

  Sofie Bingmark 2016-06-22 14:41:41 http://None
  Svara
 • Svar X, Jojo Moyers.

  Jag hade så gärna velat vinna och få bjuda med mina bästa vänner. Fullständigt ÄLSKAR allt med bio. Det är de bästa jag vet att få komma in i salongen i några timmar och koppla bort jobb och allt annat tråkigt och jobbigt i vardagen :))

  Emma 2016-06-22 13:41:32 http://None
  Svara
 • Författaren är Jojo Moyes. Jag vill vinna för att det skulle göra mig så glad 🙂 Jag tycker att filmen verkar klart sevärd och en kväll med biomys vore toppen.

  Nathalie 2016-06-22 13:29:27 http://None
  Svara
 • Svaret på frågan är x. Jojo Moyes

  Efter jag läst boken boken för något år sedan stod allt bara still och tomt såhär reagerar jag bara om boken är väldigt bra!! och därför skulle jag och ma Girls vilja se denna film och se om den är lika magisk :)))

  Nelly 2016-06-22 12:22:58 http://None
  Svara
 • Svaret är Jojo Moyes!

  Jag älskar att gå på bio och dela upplevelser med mina vänner. Den senaste storgråtaren var ”the fault in our stars” och den kvällen kommer hela gänget ihåg även om vi alla mest grät. Så fint att dela minnen och upplevelser ihop som stärkter de vänskapsband man har!

  Lovisa 2016-06-22 12:10:45 http://None
  Svara
 • Svaret är X. Jojo Moyes

  Jag och mina kompisar fullständigt ÄLSKADE boken men man vet ju det klassiska ”filmen blir ALDRIG bättre än boken” Så vi tänkte hoppa och se den för att bara ha boken i minnet, men det vore väldigt kul att bli motbevisad 🙂 Kram

  Jessica 2016-06-22 11:28:47 http://None
  Svara
 • Författaren heter Jojo Moyes!

  Älskar boken och den här typen av snyft-filmer som värmer lite extra i hjärtat. Skulle vara hur härligt som helst att ta med tjejgänget och snyfta ihop.Perfekt med biodejt innan semestern när vi alla sprids åt olika håll.

  Elisabeth 2016-06-22 11:23:47 http://None
  Svara
 • Jag vill dela denna bioupplevelse med mina tjejkompisar som alla har läst boken och väntat på att en film om denna kärlekshistoria ska släppas! Läser även de andra upplagorna som Jojo Moyes skrivit – denna författare är en riktig romantiker.

  Rätt svar: X – Jojo Moyes!

  Sara Nilsson 2016-06-22 10:51:33 http://nouw.com/fysiosara
  Svara
 • Rätt svar är Jojo Moyes

  Maja 2016-06-22 02:25:58 http://None
  Svara
 • Hej!

  Alltid lika härligt med en tävling om biobiljetter, speciellt nu under sommaren då det för mig inte blir många biobesök för mig eftersom att det känns fel att sitta i bion när solen är framme. Men va sjutton, dags att ändra normen och gå på bio oavsett väder. Dessutom skulle jag pricka in en dag då mina 3 bästisar är hemma så vi får ta en middag, sen en känslostorm på bio och tillsist en sleepover på det, med massa snack om filmen. Vi kommer säkerligen vilja prata ut om allt som hände.

  Svaret är X, Jojo Moyes

  Kramar!

  Sofia Öhman 2016-06-22 01:58:12 http://None
  Svara
 • Författaren till boken (böckerna) som filmen baseras på är Jojo Moyes.

  Anledningen till att jag vill vara med och tävla om detta grymma pris är för att jag skulle vilja belöna mig själv med att gå på denna film. Jag läste boken på engelska vilket alltid har varit en liten utmaning för mig. Jag skulle ta med mig min mamma, moster och kusin till filmen då vi alltid säger att vi ska gå på bio ihop men det blir aldrig av, ja, du vet hur det kan vara.

  Puss!

  [email protected]

  Ida Wising 2016-06-22 01:51:59 http://None
  Svara
 • Svaret är förstås X. Jojo Moyes

  Sträckläste denna bok förra sommaren, kunde verkligen inte lägga den ifrån mig! Åh herregud vad jag grät! Älskade boken så himla mycket och blev så glad när jag såg att den skulle bli till film. Plus när jag såg att Sam Claffin ska vara med blev jag lite extra glad då jag tycker han är en bra skådis, och fin att kolla på också 😉 Har längtat och längtat och skulle så himla gärna vilja se filmatiseringen av en av de bästa böckerna jag har läst! Dessutom är ett biobesök ganska dyrt, speciellt för en som jag som har tagit studenten och är arbetslös. Skulle bli så himlans glad om jag vann biobiljetter till denna film!!<33

  Emelie 2016-06-22 01:44:29 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • Svaret är x, Jojo Moyes!

  Karin 2016-06-22 01:12:48 http://None
  Svara
 • ÅH! Det är Jojo Moynes!

  Jag ÄLSKAR denna bok, har läst den ca 5 ggr sen jag fick den och gråter lika mycket varje gång. Som student är det alltid lite knapert i juni innan lön för sommarjobb börjat trilla in. Har därför inte klurat ihop något firande för min stundande födelsedag än, vill liksom att det ska vara helt kravlöst och inte så påfrestande för varken min eller vännernas budget hehe. Detta vore ju ca helt perfekt!! Håller alla tummar!

  Linnea 2016-06-22 00:55:19 http://None
  Svara
 • Hej Josefin,
  Svaret är X och författaren heter så mycket som Jojo Moyes.

  Jag skulle dels vilja vinna för att jag och mina närmsta tjejkompisar skulle alla behöva en mysig biokväll ihop. Sen skulle det vara så himla underbart om jag skulle få kunna skämma bort de som betyder allra mest för mig, när det är snålt om pengar! 🙂

  Linn Söderstedt 2016-06-22 00:41:45 http://None
  Svara
 • Svar: X, Jojo Moyes.

  Skulle dela filmupplevelsen likt bokupplevelsen med min älskade mamma.

  Kram Linda

  Linda 2016-06-22 00:16:14 http://None
  Svara
 • Hej! Svaret på vem författaren är är såklat Jojo Moyes!

  Jag skulle blir så otroligt glad om jag vann, dels pga att denna bok verkligen berörde mig när jag läste den för säkert 3 år sedan nu, men också dels då jag skulle få ta med mina fantastiska vänner. De tre som jag vill ha med mig är alla tre personer som har läst boken, vissa till och med flera gånger, och alla har varit så extremt taggade på att se denna film! Tyvärr har brist på både tid och pengar (hej, vi är studenter) gjort att det inte blivit av än & detta vore helt enkelt en helt underbar grej att få återförena oss med. Puss & kram

  Emma Öholm 2016-06-21 23:46:48 http://None
  Svara
 • Jojo Moyes!

  Som lillasyster till två storebröder har jag alltid drömt om att ha en egen syster, någon att låna kläder av, dela rum med, berätta hemligheter för. Och nu har jag i vuxen ålder fått det! Eller ja, jag träffade en kille som har två storasystrar. Och de har blivit till mina också. Jag älskar dem för allt de gör för mig, och skulle verkligen vilja bjuda med dem på en biodejt, bara vi. Systrarna.

  Hanna 2016-06-21 23:41:28 http://hannas.itgirls.se
  Svara
 • Hej

  Marie 2016-06-21 23:12:40 http://None
  Svara
 • Hej Josefin, rolig tävling! Jag heter Linn, och pluggar till vardags modedesign. Som student har jag inte sådär tokmycket pengar över till nöjen med mina vänner. Jag skulle verkligen bli lycklig om jag fick möjlighet att bjuda med dom på en somrig biokväll.

  Rätt svar är: X – Jojo Moyes

  Kramar från Linn

  Linn 2016-06-21 23:10:23 http://None
  Svara
 • Hej,

  Författaren heter Jojo Moyes och har utan tvekan skrivit en utav dem bästa böcker som jag någonsin läst. Den berör, ger en många tankeställare kring livet om hur fint det är att leva så många gånger samtidigt som det kan vara riktigt hårt och orättvist mot många. Så glad över att ha kommit över den här boken då jag än idag tänker tillbaka på hur den gav mig rysningar och gåshud på samma gång i och med bokens djup och givetvis hennes författarteknik. Nu när filmen Ä N T L I G E N kommit ut så är det självklart att jag ska se den tillsammans med min bästa vän och själsfrände som gillar boken lika ycket som jag. Såg att du lottar ut biljetter så tänkte att jag, som i vanliga fall är för lat för att tävla, ska ta tag i kragen och vara med. Hoppas (!!!!!)

  Ha det fint

  Natta 2016-06-21 23:08:18 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! 🙂

  Det är Jojo Moyes 🙂

  Vill gärna vinna detta då jag tagit lead i ett projekt för att återförena oss barndomsvänner som alla spridits ut över Sverige och världen. Vi har bestämt oss för att ses i sommar efter att inte ha träffats på 10 år minst. Tack vare sociala medier har vi nu fått kontakt igen och vår ”grej” när vi umgicks i lilla Västerås för många många år sen var att sitta hemma hos en av oss och äta massa ostbrickor och gråta till chickflicks. Det här vore deja vu om jag vann! Heja heja.

  Kram på dig
  mail: [email protected]

  Maria 2016-06-21 22:58:54 http://None
  Svara
 • Hej!
  Jag gick nyss ut ettan på gymnasiet och känner att det skulle vara sjukt mysigt att kunna spendera lite kvalitets tid (utan skolstress!!) med de underbara nya vännerna man har fått under detta år. Kanske fira att vi överlevde första året med ett gratis biobesök? Det känns mestadels som att man endast träffas i skolan då det är relativt fullt upp hela tiden, men nu under sommaren skulle det ju passa in med en mysig kväll i biosalongen och eventuellt på picknick filten? 😉 Författaren är Jojo Moyes

  Julia 2016-06-21 22:50:20 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes

  Emma 2016-06-21 22:48:38 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes

  Hej Josefin,
  Först vill jag börja med att tacka för en fin blogg som inspirerat till många goda snack och tjejkvällar för min del (tillsammans med några glas vin).

  Att gå på bio och denna typen av film är något jag helt enkelt inte vill göra själv. Har väntat på att gå på denna filmen för att jag inte fått ihop det med jobb och annat. När jag såg detta kände jag genast att detta blir en kväll värd att minnas, med tjejerna och uppladdning med tjejsnack.

  Hoppas helt enkelt att jag får möjligheten att bjuda med mina ”partners in crime” på denna bioupplevelse för att de är så himla goa mot mig. Hade varit kul att kunna bjuda tillbaka med denna göttekväll <3

  /L

  Linn 2016-06-21 22:41:16 http://None
  Svara
 • Författaren är Jojo Moyes (X)
  Jag och två ganska nyblivna vänner har pratat om att vi vill ses utan våra små barn-som förövrigt är anledningen till att vi lärt känna varandra och att vi gärna vill se just denna film✨

  Anna 2016-06-21 22:40:55 http://None
  Svara
 • Jojo Moyers
  Boken är en av mina favoritböcker och jag skulle så gärna vilja se filmen och få se hur de tolkar boken.
  Sitter mer uppföljaren hemma på bok och väntar på att börja läsa den man vill se filmen innan 🙂

  Amanda 2016-06-21 22:39:03 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes
  Skulle bli sååå glad om jag vann detta!

  Rebecka 2016-06-21 22:32:54 http://None
  Svara
 • Men åh så mysig tävling!
  Svaret är X, Jojo Moyes. Jag skulle tycka att det vore helt fantastiskt att få vinna detta. Jag tog studenten för 2 år sedan och sedan dess har mitt tjejgäng sakta men säkert spridit ut sig över hela Sverige. Det vore underbart att få samla ihop mina bästisar med en sådan här överraskning, jag tror verkligen att vår relation skulle få en så otroligt välbehövlig boost av det!

  Min mail är [email protected]. KRAM

  Frida 2016-06-21 22:31:33 http://Fridanordenfors.itgirls.se
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling! Jag läste nyligen boken och föll verkligen pladask för historien, precis den genren jag (och mina bästa kompisar) tycker om. Just därför skulle jag tycka att det var så himla kul att kunna bjuda med dem på bion tillsammans allihopa! Efteråt skulle vi dessutom kunna avnjuta en picknick på filten tillsammans, i våra bumble bee tights, hahah 😉
  Enligt bokomslaget så heter författaren till denna berättelse Jojo Moyes (X).
  Kram!

  Vendela 2016-06-21 22:30:21 http://None
  Svara
 • Jojo Moyes!
  Jag vill VERKLIGEN (!!!) vinna dessa biljetter för att skämma bort mina bästa vänner! De är så värda det eftersom de skämt mig bort under de senaste två månader sen jag blev singel. De har liksom tröstat, kommit förbi eller ringt oavsett vad klockan varit, skickat peppande bilder och citat, sagt alla de där sakerna man vill höra och bara varit helt amazing. Nu är det min tur att bju på lösgodis och läsk, langa fram biobiljetterna och ordna en fin kväll som tack!

  Lisa 2016-06-21 22:28:21 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes!

  I sommar kommer en tjej i vårt tjejgäng åka iväg på en utbytesresa ett år i USA och det vore så otroligt mysigt om vi alla kunde gå på bio en sista gång tillsammans innan hon åker. Hon var hypeat denna bok sen länge och är ett fan av Moyes böcker. Själv har jag inte läst Livet efter dig ännu, men har hört bara gott om boken <3

  P.S mailen är [email protected]

  Lovisa 2016-06-21 22:20:50 http://None
  Svara
 • X jojo moyes

  Och vilken fantastisk tävling! Jag är sällan med och tävlar på bloggar men nu kunde jag inte motstå. Boken är den bästa jag läst och det är fåtal gånger en bok berört SÅ mycket. Jag tjatar på min pojkvän att vi ska se den men vinner jag vill jag kanske dela bioupplevelsen med tre andra tjejer som tycker precis som mig (och som även kommer gråta lika mycket som mig!). Sen hade kanske picknickkorgen fått gå till en mysig stund med killen istället.

  Clara 2016-06-21 22:14:30 http://None
  Svara
 • Författaren heter Jojo Moyes, och varför jag vill vinna och ta med mina kära vänner på bio är för att vi så sällan får tillfälle att träffas.. & det är minsann svårt att få till ett bra tillfälle där alla kan, när en är nybliven förälder och den andra flyttar flera mil ifrån mig efter sommaren.. men bio säger väl ingen nej till? Vi gick tillsammans i 3 år på gymnasiet, umgicks varenda dag och de blev verkligen mina bästa vänner (+ bästa tiden i mitt liv tack vare dem). Jag vill bara sååå gärna ha en riktig myskväll med mina bästisar och förmodligen gråta en skvätt till Livet efter dig men sen skratta lika mycket igen för att mina kompisar är bra på just det, att få mig att skratta och känna lycka! Love them. Hoppas jag (vi) vinner! XO Frida

  Frida Johansson 2016-06-21 22:13:31 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes
  Jag älskar boken och har kanske lite för höga förväntningar på filmen. Men det skulle vara så kul att ta med vännerna på filmen!

  Malin 2016-06-21 22:12:11 http://None
  Svara
 • Hej!

  Författaren heter Jojo Moyes (x).

  Jag har precis avslutat tre års studier i Uppsala och har under dessa tre år haft min pojkvän boende i England, vilket har varit väldigt påfrestande. Det har varit mycket saker jag har varit tvungen att skippa med mitt tjejgäng på grund av min tunna student-plånka och England prioriteringar medan de alltid har haft heltidsjobb. Jag vill nu för en gångs skull kunna bjuda med mina fina tjejer på något mysigt och ge tillbaka för allt de gjort för mig genom åren. Dessutom är det här min favoritbok som jag hulkade till flera nätter i rad, så himla fin.

  PS. Älskar ditt och Vanjas pepp, ni är grymma <3

  Sara 2016-06-21 22:06:34 http://None
  Svara
 • Hej,

  Jojo Moyes (x).

  Har nog aldrig läst en sån fin bok som livet efter dig. Jag låg och grät på stranden och önskade att jag aldrig läst den så jag kunde läsa den på nytt igen. Att få uppleva den på filmduken skulle vara helt underbart och gärna med mina bästa vänner. Att det var ett tag sen vi sågs hela gänget skulle bara göra det ännu roligare att kunna bjuda med allihop och kanske göra en helkväll (ala två fem

  Evelina Didriksson 2016-06-21 22:05:58 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes

  Jag har inte läst boken men hört att det är fin, och tårframkallande, kärlekshistoria. Min tro på kärlek är lite på botten just nu, så att få se denna med mina älskade vänner som alltid stöttar mig vore världens bästa present till oss alla <3

  Caroline 2016-06-21 22:04:45 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes är författaren till boken; som man såklart har läst.

  Anledningen till varför jag vill vinna dessa biobiljetter är för att jag kommer från en stor familj med 5 syskon (alla tjejer). Några jobbar, några är inte tillgängliga till att gå på bio, och några måste man fråga ett par veckor innan på grund av ~ livet.

  För att jag ska kunna få med mina syskon på bio så måste jag antingen 1. Planera ut allt eller inför detta 2. Be dom länge länge länge haha ELLER 3. Vinna biobiljetter!!! (Då har dom inga andra alternativ dvs)

  Varför jag vill vinna detta är för att det kommer locka dom till att se åt mitt håll och pausa med det dom håller på med. Fria biobiljetter är trots allt fria biljetter, och inte nog med det så kanske dom ser det som att jag verkligen engagerat mig? Man vet aldrig. Men jag vill verkligen vinna så att jag kan få ta ut mina syskon och umgås med dom på ett bra och lite mer annorlunda och avslappnande sätt!

  Armenda Palloshi 2016-06-21 22:01:31 http://None
  Svara
 • Författaren heter Jojo Moyers (x)

  Jag skulle vilja vinna biljetter för att få en mysig kväll med mina vänner. En av våra punkter på sommarens bucketlist är just att gå på en film tillsammans och denna skulle passa perfekt! Jag tror att det skulle bli en härlig blandning av skratt, mys, härlig gemenskap och tårar vilket enligt mig är en perfekt sommarkväll!

  Alva 2016-06-21 21:54:39 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes

  Har läst alla hennes böcker och just Livet efter dig berörde mig mest, har nog aldrig gråtit så mycket i slutet av en bok som jag gjorde när jag läste denna, historien är fantastisk och man får mycket att tänka på, det hade varit grymt att få se filmen och uppleva boken på ett annat sätt, antagligen mycket tårar igen, men det är det värt. Hade tagit med mig tjejgänget och haft en trevlig kväll tillsammans. Vem vet kanske även jag är grymt snygg i ett par bumble bee tights 😉

  Jessica Hellström 2016-06-21 21:52:54 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes

  När vi slutade på universitetet flyttade de andra tjejerna i gänget till Stockholm, medan jag blev kvar. Skulle va jättekul att få till en helg i huvudstaden med tjejerna och bjuda dem på en mysig biokväll!

  Tessan 2016-06-21 21:52:25 http://None
  Svara
 • Hej!

  Jojo Moyers har skrivit den fantastiska boken.

  Olivia 2016-06-21 21:51:59 http://None
  Svara
 • Hej 🙂

  Författaren heter Jojo Moyes, så X.

  Jag skulle vilja vinna dessa 4 biobiljetter för att bjuda med mig några kollegor på jobbet. Jag är relativt ny och vill så gärna lära känna tjejerna på min avdelning bättre. Har haft lite svårt att veta hur jag ska föreslå en aktivitet efter jobbet (då jag inte dricker känns det konstigt att föreslå en aw), men skulle älska att få bjuda med dem på bio :). Hoppas hoppas och håller mina tummar.

  Kram från Jenny

  Jenny 2016-06-21 21:50:56 http://None
  Svara
 • Författaren heter Jojo Moyes
  jag skulle jättegärna vilja vinna för jag älskar den typ av film, låter kanske fel att säga att man gillar sorgliga filmer men jag tycker den har en sånt fantastisk budskap!
  så det skulle vart jättekul att få se filmen men ännu roligare att få ta med mig mina bästa kompisar <3

  hoppas du har haft en fantastisk dag 🙂

  Mathilda 2016-06-21 21:50:28 http://nouw.com/mathildalindblad
  Svara
 • Hej Josefin!
  Svaret på frågan är att författaren bakom boken heter Jojo Moyes.

  Min motivering till varför jag skulle tycka att det vore kul att vinna biljetterna till filmen är kanske inte så märkvärdig. Jag skulle helt enkelt bara tycka att det skulle vara så kul att få bjuda med mina tjejer på en mysig biokväll och se vad som verkar vara en superfin film. Men också en anledning att få äta massa godis och popcorn såklart!!

  Kram Martina

  Martina 2016-06-21 21:37:48 http://None
  Svara
 • X. Jojo Moyes

  Boken startade min och min bff-kollegas relation, då hon tipsade mig om denna gråtbok. Hon är en sådan kollega som samarbetar före bossar, kommer med den undangömda godispåsen i högsta hugg, som kramar en hårt när man går på semester och alltid kommer med ett leende på läpparna. Hon som säger att jag räddat dem, när de i själva verket räddat mig. Det överdjävliga är att nu ska denna fantastiska person börja på ett nytt jobb. Det hade varit så fint att bjuda henne och resten av arbetslaget på denna film, så vi hade kunnat avsluta jobbrelationen på samma vis som den började.

  Emma 2016-06-21 21:35:13 http://None
  Svara
 • X. Jojo moyers

  Min sambo ska iväg på jobbresa nu i 10dagar. Så hade varit en helt underbart att sysselsätta mig med en mysig biokväll tillsammans med mina kompanjoner

  Madeleine 2016-06-21 21:13:03 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!