Be Core★ (så sjukt jobbigt!)

Processed with VSCO with a9 preset

I dag körde jag och Forni ett galet jobbigt lunchpass på Be Core. Vi testade ju på det här förra veckan på Petras event men då fick lixom bara ett smakprov och i dag körde vi ett helt pass. Och det var en helt annan sak… Jag kan knappt skriva det här inlägget för jag fortfarande är så slut i mina armar så jag ser inte fram emot att vakna upp i morgon, haha.. Men det var ändå sjukt kul och man förstår ju att det är galet bra träning så nu ska vi köra detta minst en gång i veckan :)))

Processed with VSCO with a9 preset

Efter passet njöt vi av en smoothie i solen, så värda 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!