Veckans poddis❥ Sommaravsnittet!

Processed with VSCO with hb2 preset

Wiii, veckans poddis är här! Och vi babblar om sommaren. Är det verkligen årets bästa årstid? Kommer den leverera allt det vi väntat på hela året? Vi pratar om hur vi ser på sommaren och vad vi gör för att trivas med den så bra som möjligt. För vi tycker att det lätt kan leda till lite ångestpress – typ som nyår fast jäääääkligt långt nyår. Och så berättar vi såklart massa annat kul och jag bjussar på en rolig dejtinghistoria från förra sommaren, haha.. Hoppas ni lyssnar!!

Lyssna här eller hitta oss i alla poddappar om du söker på ”Josefin och Vanja”!!

 

Lyssna på alla poddavsnitt här!

Processed with VSCO with hb1 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!