Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Back on track★

Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with a9 preset

Happy Monday gullisar! Hoppas ni har haft en härlig helg. Det har jag! Och jag har till och med tagit lite bloggpaus.. Jag har inte bloggat på HELA HELGEN… Förlåt!! Men jag kände bara för att vara. Hade ingen lust att varken fota eller skriva och det var faktiskt riktigt skönt. MEN nu kliar det i fingrarna. Känns skönt att vara tillbaka på jobbet och ha en härlig vecka framför sig! Hoppas ni får en fin dag! Puss J

Glöm inte spana in Modette.se för massa härlig inspo varje dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!