Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Matlagningstv på min Snapchat ❥

snapchat_frukost

I morse filmade jag alla steg på Snapchat när jag gjorde min smarriga frukostbowl – Så om ni vill får lite härlig frulleinspo kolla in min Snap – ”Josefinsoso”. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart kommer kaffekoppen ifrån? NEED IT.

  Caisa 2016-07-04 16:13:30 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Ligger just nu i en solstol på Ibiza och lyssnar på eran podd. Har under senaste tiden mått väldigt dåligt med ångest kring jobb och framtiden. Efter att ha lyssnar på ert roddavsnitt kring ”Så här tar du makten över ditt liv” så har jag fått så mycket inspiration. Nu ska jag verkligen försöka ta tag i mitt liv och sträva efter det jag vill, inte det andra vill!!

  TACK SOM FAN!

  Rebecca Honnér 2016-06-27 13:04:49 http://www.nouw.com/honneridenstedt
  Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!