Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New in: Sweater&Choker★

 

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Tröjan (Hittar ni här!) & Choker (hittar ni här!) Jeans Levis 

Jag klickade hem de här två förra veckan och jag älskar dem! Det här har jag inte på mig dag men hade det i helgen och den här tröjan är helt klart en ny favorit. Så fin och så snygg! Och den här chokern i sammet kommer ni nog få se en hel del. Så enkelt sätt att piffa till en vanlig look med. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!