Tips❥ Smart tjänst för kontoret och hemmet!

ryska_posten_alltialloallti-allo-ryska_posten

När vi flyttade in i vårt nya kontor fick vi hjälp av Ryska postens Allt-i-Allo tjänst. Så sjukt bra grej! De hjälper främst till på kontor men det går även att beställa dem hem om du vill ha hjälp med att sätta upp tavlor, dra kablar eller om du ska montera ihop en ny möbel. De gör både smått och stort! Och de bästa av allt är att de är tillgängliga dygnet runt och alla dagar på året – de är på plats sjukt snabbt. Så bra grej! Läs mer här!

Vi spelade in en rolig film ihop när vi fixade på kontoret – den kan ni se på min Instagram (här!)

Tack för ett roligt samarbete!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! I ett poddisavsnitt snackade du om att du skulle ta körkort det här året, tänkte bara höra hur det går med det? 🙂

  Sofia 2016-06-28 13:05:37 http://None
  Svara
 • Jag fick en tråkig känsla i magen av denna ”roliga film”. En hjälplös ung kvinna räddas av två händiga män. Typiskt stereotypt kan jag känna. Visst kan man inte vara bra på allt och då är det toppen att dessa tjänster finns, men varför inte lyfta fram att du är strålande på det du gör och att det helt enkelt finns en möjlighet att hyra in hjälp på det man inte vill lägga tid på istället för att misslyckas med det uppenbara- att spika med hjälp av en sko. Jag får vibbar av ”ytlig, korkad, blond tjej” istället för den häftiga, smarta, starka tjej du är!

  Jag vet inte. Jag kanske övertolkar och lämnar ett negativt avtryck här helt i onödan, men jag tror att det är viktigt att vi påminner varandra för att inte hamna i dessa fällor. Vad tänker du/ni andra?

  Gabriella 2016-06-27 13:55:21 http://None
  Svara
  • Svar på Gabriellas kommentar.

   Jaaa, alltså jag vet. Jag fattar hur du menar och jag gillar inte att framställa tjejer på det sättet men kände att jag kunde driva lite med mig själv då det är typsikt mig att göra allt själv och det blir ofta sådär resultat.. Men som sagt förstår din tanke men från mitt håll är det bara att driva med mig själv!! Kram

   Josefin Dahlberg 2016-06-27 15:45:50 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!