Bloggtips❥ Evelina Sigetty

Screen Shot 2016-06-20 at 17.49.09

De två senaste veckorna har jag haft en hel del kontakt med den här grymma tjejen. Evelina som bloggar på It Girls. Jag bestämde mig för att vara ”bloggcoach” åt en av tjejerna på It Girls-portalen. Alltså ge mina synpunkter på deras plattormar, berätta vad jag tycker de borde satsa mer på, vilka unika saker jag ser med en här personen och bara finnas där som ett bollplank. Och den här gången valde jag Evelina som vinnare!

image_5774edf79606ee12ad46c50c

Dels är hon grymt inspirerande i sin stil men hon är också duktigt på att fotografera andra och det visar hon också upp i bloggen. Så man får både henne, hennes stil, härliga personlighet men också alla inspirerande människor hon fotar – så bra mix! (Läs om Evelinas bästa fototips här!)

2016-06-24-0630_576cb75be087c30d3c8ef305

Såklart tycker jag ni ska spana in Evelinas blogg (klicka här!) och superfina Instagram (klicka här!)

Kör hårt du Evelina, du är grym och har så mycket att ge!! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!