Att inte komma ur sängen ❥

Processed with VSCO with c1 preset

Hej fina ni, hoppas ni mår bra och har haft en härlig dag. Min dag har innehållit typ alla känslor som finns.. Jag har varit riktigt ledsen både i går och i dag. Det händer en hel del jobbiga grejer privat som jag inte vill skriva om men där jag är totalt maktlös och min oro är superstark. Och i går blev det bara för mycket. Jag bröt ihop. Tårarna bara rann och jag hade sån galen ångest och ville bara sova för att slippa känna. När jag till slut somnade och vaknade idag trodde jag att det skulle vara mycket bättre, men det var värre.

Jag vakande med en galen huvudvärk som gjorde att jag inte kom ur sängen. Med halvt öppnade ögon och ett huvud som dunkade försökte jag sköta jobbet från telefonen i sängen. Jag svarade på mejl, tog telefonmöten men så fort jag pratade med någon började jag gråta igen. Jag var så känslig. Jag sköt upp mitt första möte efter att jag gjort ett försök att piggna till i duschen men fick lägga mig igen. Jag var helt slut. 

Men runt halvelva tog jag mig upp. Jag gjorde en kopp kaffe, en smoothie och försökte komma ”igång”. För om jag hade avbokat allt i dag och bara legat i sängen hade det faktiskt bara blivit värre. Och det blir ju inte bättre för någon. Jag lät mig själv känna efter – därför kom alla känslor. Jag lät mig vila, ett tag. Men sen fick jag, trots att jag inte ville, rycka upp mig och jag lyckades. 

Men det jag vill säga är att jag ofta får mejl och kommentarer från er där ni säger att ni har sånna här dagar och att ni undrar om jag också kan ha det för det verkar som att jag alltid mår så himla bra. Och ja, jag mår bra, oftast. Men jag har också sånna här dagar. Det har vi alla. Men för mig är det viktigt att inte låta de ta över. Inte förstöra hela ens dag. Så jag gjorde mig i ordning, huvudet kändes bättre och jag åkte in på mitt möte. Och nu mår jag bra. Såklart ska vi tillåta oss att vara ledsna, känna oss nere och låta oss vila. Men det är också viktigt att inte gå in i de dåliga känslorna för mycket utan att låta oss vända och må bättre. 

Och efter att jag gjorde det blev min dag jättehärlig och strax ska jag visa er lite bilder på varför den blev så härlig som den blev. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh bästa Jossan<33 Hoppas vad det än är som är jobbigt just nu löser sig snart! För det kommer det i alla fall att göra till slut!! Hoppas du mår lite bättre idag! Styrkekramar till dig!!

  PUSS<333

  Emelie 2016-07-10 18:20:36 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • <3

  E-L 2016-07-10 02:47:41 http://None
  Svara
 • Jag vet PRECIS hur du känner <3. Ta den tid på dig som behövs för att du ska känna dig bra igen. Du klara det <3 <3 1000 kramar och positiva tanker bara till dig!

  Ida 2016-07-09 18:22:56 http://nouw.com/idahansson
  Svara
 • Åå vad jag känner igen mig! Hade också en pissdag och började gråta på jobbet. Alla kunder bara what?!

  Hanna 2016-07-09 03:20:07 http://None
  Svara
 • Hej Jossan, det va den 7/7 igår, ett energidatum där man helt enkelt bara ska ta det lugnt, mitten på året och hela energin vänder. Detta fick jag reda på efter att jag gick hem tidigare från jobbet igår. Kunde inte vara kvar, och kunde inge gå dit idag heller.

  Du kan ha känt av det. Det gjorde jag. Kram

  Maya 2016-07-09 00:00:44 http://None
  Svara
 • Hej Jossan, hade precis samma dag igår och idag. kunde inte gå till jobbet. Men skulle vilja berätta för dig om de 7/7 som tydligen är en magisk dag i energiflödet. tydligen mitten av året och är egentligen bara en jäkligt tuff dag. Så du kan ha känt av den. Kram bästa du

  Maya 2016-07-08 23:58:04 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!