5 saker jag gör varje söndag för att bli redo för en ny vecka ❥

Processed with VSCO with a9 preset

1. Blir inspirerad!

Söndag är min favoritdag att kolla runt på olika bloggar. Jag läser sällan bloggar i veckorna, jag kollar in någon då och då under veckorna på jobbet men mest i jobbsyfte. Så söndagar är min inspodag då jag samlar inspiration till veckan som kommer och såklart hittar jag min inspiration på bloggar och Instagram. 

2. Spadag

Det är ju i dag man hinner måla naglarna, ta ett bad, smörja in hela kroppen, ja allt sånt där. Det händer på söndagar för mig!

Processed with VSCO with a9 preset

3. Äter

Jag äter en nyttig långfrulle så jag får massa energi och sen äter jag godis som gör mig glad 🙂 

4. Kollar igenom veckan 

Jag kollar igenom hur veckan ser ut och försöker se till att jag ha minst en kväll där jag inte har något planerat så att jag kan ha lite egentid och bara ta det lugnt, viktigt för mig som ofta bara kör gasen i botten och sen kraschar. Och såklart kollar jag igenom för att se hur mycket kul jag har att se fram emot!

Processed with VSCO with c1 preset

5. Chillar

Jag.gör.typ.ingenting. Jag bara myser runt och laddar batterierna. Det är ett måste på söndagar tycker jag!

Sen är jag redo att rocka en ny vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så ser en vanlig söndag ut för mig med! Så himla skönt att få slappna av och inte göra ett skit :))

  Elin 2016-07-10 19:49:14 http://elinceciliaelvira.se
  Svara
 • hej, undrar vart din sovmask kommer ifrån? 🙂 tack på förhand!

  paulina 2016-07-10 16:17:55 http://None
  Svara
 • Har ett liknande upplägg på söndagarna, så himla skönt att vila och förbereda sig mentalt för veckan som komma skall. Och efter en helg med rejäl förkylning och feberfrossa så känns spa-momentet om möjligt ännu mer efterlängtat, haha 😀 Ha en fortsatt härlig söndag! 🙂

  Clara, Bossbloggen 2016-07-10 14:40:43 http://www.bossbloggen.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!