Mysig måndagsmorgon ❤

IMG_6099 IMG_6100 IMG_6101

Alltså herre gud va trött jag var i morse. Trots att jag sov bra i natt. Iof sov jag mindre bra den här helgen, jag var ute både i fredags och lördags och vaknade tidiga båda mornarna så jag behövde nog ta igen lite sömn. Men jag är fortfarande trött!! Och jag ser så suddigt när jag är trött så det gör mig ännu tröttare, haha. Men nu har jag precis fått i mig lunch och några koppar kaffe… Så nu piggnar jag nog till och så ska jag träna efter jobbet och då kommer jag ju garanterat bli pigg 😀 

Eftersom jag var seg i morse kände jag att jag behövde en mysig morgon. Så jag gjorde en god frukostskål, lite te och spanade efter lite inspo i senaste Porter Magazine. ÄLSKAR intervjun med Sienna Miller. Min största girl crush kanske någonsin.. Så det blev en bra start på dagen ändå. Hoppas ni har en mysig måndag! Hörs sen, puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Var är din fina köksmatta ifrån?

    Rebecka 2016-07-12 02:17:47 http://None
    Svara
  • Jag har varit precis likadan. Hela dagen… tills jag gick och tränade. Så himla skönt. Man tror liksom att man inte kommer vakna där heller, men så kommer man därifrån och är mycket mycket piggare! Älskar det! Vad tränar du? 🙂

    Alexandra 2016-07-11 18:41:49 http://alexandrabylund.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!