Veckans poddis❥ Dream big&work hard

josefin-och-vanja
Jag vet inte om ni hört veckans poddis än eller inte men jag tänkte bara berätta lite mer om hur jag tänker kring det här. Vi babblar som vanligt om allt mellan himmel och jord, måste säga att vi var lite extra roliga i veckans avsnitt, haha. Men senare in i poddisen kom vi till veckans ämne som är ”Dream big” OCH WORK HARD!

Jag vet att jag lät lite hård här men jag kände att det behövs. Det finns så många smarta brudar där ute som kan så mycket, har så bra idéer men som ger upp för lätt. Och därför kände jag att jag behövde säga till på skarpen. Detta är såklart inte till alla tjejer, men det är till er som en en dröm, som önskar med hela kroppen att den blir till verklighet. Ni måste vara beredda att kämpa.lite.hårdare. 

Jag förespråkar INTE att man ska jobba dynget runt, inte ha något privatliv eller stressa massor. MEN jag menar att jag måste vara beredd att offra vissa saker för att uppnå sin dröm. Att man måste orka anstränga sig. För det är det som avgör vilka som lyckas få sin dröm till verklighet. Och jag vet att ni kan. Vi alla kan. Det är bara vi själva som stoppar oss. 

Såklart har jag dagar då jag inte orkar ta en bild, vill bara lägga mig på soffan efter jobbet eller inte orkar svara på ett till mejl. Men jag gör det ändå. För om jag struntar i det kommer jag inte att nå min dröm till slut. Jag har redan fått uppfylla flera av mina drömmar men det har fått mig att drömma större och varje dag är ett steg mot nästa dröm. Självklart tillåter jag mig själv att chilla, jag är grym på att chilla – när jag kan. Men jag är också en jävel på att få saker gjorda, ta mig i kragen och ta mig framåt. 

Och det är det jag menar krävs för att man ska kunna få jobba med det man vill, leva det livet man drömmer om. Vi måste orka anstränga oss. Vi måste orka visa att vi vill och att vi kan. Och efter att ha offrat en del myskvällar, skippat att följa några serier eller att ligga och snooza på morgonen. Jag ansträngt mig och jobbat många sena kvällar och jag vill bara säga att – det är värt det!! Det är en magisk känsla att få checka av de där drömmarna, att få leva de där drömmarna och att få en känsla av att allt är möjligt.

You.Can.Do.It!

Med all kärlek och pepp! Puss J

Lyssna på veckans poddis här eller i poddapparna

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Lyssnade på eran podd för första gången på veckans avsnitt!
  Sååå peppande, tack nu ska jag fortsätta kämpa !!! Kramis

  Jonna 2016-07-16 01:09:11 http://@JonnaJonssons
  Svara
 • Du har verkligen helt rätt! Har lyssnat på senaste poddis och blivit sjukt inspirerad, även med detta blogginlägg♡ Får just nu bara energin till att uppleva mina drömmar! 😀

  Lena 2016-07-15 15:06:55 http://None
  Svara
 • Vet du? jag tyckte inte alls du var för hård eller behöver oroa dig att du ”sårat” nån eller så, jag fick snarare en liten pepp-kick. Har gått ett tag och känt mig lite sådär ”äääh lika bra att ge upp drömmarna för jag kommer ju ingen vart. Jag är ju så tråkig och värdelös” men sen när du hade din lilla rant där så blev jag lite på hugget och ba nej nu jäklar, kan inte ge upp bara för allt inte händer nu nu nu. Hehe, okej lite oklar kommentar men GOOD SPEACH WOMAN!!!

  ISA 2016-07-14 19:29:13 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Josefin!

  Jag ser att nån redan kommenterat om att ditt personnummer syns och att du har sagt att det är fixat.

  Men jag är inne nu och man ser det fortfarande på bilden! Kanske bara är en seg uppdatering eller så men ta en extra kik så inget dumt händer dig!

  Alex 2016-07-14 17:46:54 http://None
  Svara
 • Hej fina Jossan! Ni pratar väldigt mycket om drömmar som ska uppnås och det där med att vara stark och våga och yadayada i poddisen. Men kan ni inte prata om de gångerna man faktiskt inte är så stark och vågar för att man orkar inte, själen har gett upp. När man är inne i den djupaste depressionen och inte kan fokusera på jobb utan på att lägga av med sina självskadebeteende och bara ta sig upp ur sängen. För alla är ju inte starka hela tiden och du styr inte hundra procent över ditt eget liv. Ingen vill leve med en depression men trotts allt gör väldigt många det och det är ju för att det är så svårt att ta sig ur. Hoppas du förstår vad jag menar:)

  Karin 2016-07-14 15:02:18 http://None
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Ja absolut!! Vi har ju pratat en del om det också, som i höstas när vi båda typ gick in i väggen.. Men absolut, vi ska ta upp det igen <3 Kram på dig!!

   Josefin Dahlberg 2016-07-14 15:40:51 http://None
   Svara
 • Hej, jag tror ditt personnummer syns i bilden! På körkortet. Tänkte att det inte är så kul med tanke på identitetskapningar och sånt.

  Towe 2016-07-14 13:27:54 http://None
  Svara
 • Helrätt! Eller som mamma skulle ha sagt ”hård men rättvis”. Det är inte mer än rätt att vi som sitter inne på riktiga pang-drömmar också ska veta att det krävs ett jäkla driv och många timmar för att också förverkliga våra dem. För mig blev det en ögonöppnare och också en riktig boost att verkligen köra på det. Som du själv sa, du säger det med kärlek. Tack för det!❤️

  Elin 2016-07-13 23:20:46 http://Finest.se/lifeaholic
  Svara
 • BRA jäkla inlägg! Ska lyssna på podden imorgon! Go Jossan ✨✨✨

  Katja Inga 2016-07-13 20:58:39 http://katjainga.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!