Fredag, världen och kärlek ❥

IMG_6529-(1)

Hej gullisar, inge roligt att vakna upp till dagens nyheter. Vart är världen på väg? Så himla hemskt. Känns lite konstigt att jobba på här hemma, fota fina bilder och skriva peppiga saker. Men vad ska vi egentligen göra? Sluta leva? Oroa oss? Hur hemskt det än är och hur jobbig rädslan egentligen är över att det ska hända här eller att någon man känner ska bli skadad på semestern så måste vi ju fortsätta vårt liv. Men måste ändå medge att det känns lite fel på något sätt att mysa runt här hemma när sånna här hemska saker händer. Och tyvärr gör det ju det väldigt ofta nu. Hur känner ni?

IMG_6528-(1)

Men jag kommer jobba på! Jag har massa härliga blogginlägg till er som kommer upp i dag och i helgen. Jag kommer snart lägga upp en bloppis eftersom jag hade glömt tömma en garderob i min gamla lägenhet… hehe.. Och de får inte plats här hemma så nu är det dags att rensa. Så håll utkik i eftermiddag!

IMG_6537

Så här kommer jag se ut i dag, med kameran i högsta hugg!

IMG_6533-(1)

Om det är något speciellt ni vill läsa om i helgen är det bara säga till 🙂

IMG_6532-(1)

 

 

 

Vill passa på att ge lite kärlek till er för att ni är så fina som peppar mig och alltid skriver så fina saker. Tack för att ni finns!

IMG_6539

Försök ha en fin fredag fina ni. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag tänkte lite likadant.. hur ska man kunna prata om vanliga och ytliga saker en sån här dag? Men samtidigt så är det precis som du säger, vi måste ju ändå leva vidare, fast det låter hemskt. Och eftersom jag är typen som hatar att grotta ner mig i hemskheter (klarar inte det) så drar jag mig hellre till oaser som din blogg – och där är jag för att få en härlig stund. Det andra nås vi tyvärr av ändå ju… 🙁 Så… jaaaa vad skönt att du bjussar på inspo. Tack 🙂 Kram

  Alexandra 2016-07-15 23:06:57 http://alexandrabylund.com
  Svara
 • Jag skulle älska att få en härlig spellista med peppig och glad musik! Ditt låttips i poddisen om låten Roll up your sleeves med Meg Mac var guld värt – keep it coming!
  Det skulle även vara kul att läsa om eventuella motgångar eller misstag i/på jobbet och hur du löste och klarade av dem! Tack för den otroliga inspirationen från både bloggen och poddisen!

  Ha en superhärlig helg, kraaam

  Cecilia 2016-07-15 23:00:32 http://None
  Svara
 • Jag vill läsa mängder om hur du fixar ditt hår! Det är så snyggt att jag går av. Ärligt.

  Sen en fråga: använder du självutlösare när du fotar dig själv? Har du stativ och grejor då?

  Sofia 2016-07-15 19:34:05 http://None
  Svara
 • Hej! Har nyligen börjat läsa din blogg som nu redan är en av mina favvisar, pga du har grymt nice stil och verkar så himla mysig 😀 jag vill gärna läsa om ”smart shopping” dvs var/när/hur är smartast att handla lite dyrare saker såsom väska, jacka mm och hur undviker jag att köpa skit på rean som jag egentligen inte behöver haha. Skulle supergärna vilja läsa ett inlägg om personlig stil! Dvs när en har begränsade pengar och inte råd att byta ut hela garderoben men ändå vill ha en personlig stil – vilka smycken, detaljer, plagg är bäst att satsa på?? Och även några rader om att klä sig efter kroppstyp, jag är ex smal och har inte så mkt former så alla trender passar tyvärr inte mig trots att jag gillar dem, men en känner sig ju snyggast när en är bekväm i det en har på sig 🙂 berätta även gärna var du fyndar alla dina snygga smycken! Och kanske nått inlägg om hur du egentligen hittade din stil och var du helst shoppar? Nu blev det massa önskningar men då har du iaf lite tips, kramis!

  Stina 2016-07-15 18:57:17 http://None
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Alltså, jag är sån rea-shoppare och shoppar inte alls smart, tyvärr. Men ett inlägg om personlig stil kommer upp!! Kanske inte i helgen men snart lovar jag D: Tack för tips! Kram!

   Josefin Dahlberg 2016-07-16 23:46:46 http://None
   Svara
 • Happy Friday! Kanske lite tips pa rea i butik just nu eller dina do’s and dont’s nar man shoppar rea?
  Jag skulle vilja bjuda dig pa lunch nasta gang du kommer till NYC om du har tid och lust?!
  Kram Malin

  Malin 2016-07-15 17:16:27 http://None
  Svara
 • Du är så härlig och peppig!! och sjukt snygg. Min största inspiration 🙂
  Här kommer lite tips på ämnen att skriva om.
  * Restaurang/fika-tips i Stockholm
  * Någon slags ”snygga kläder/skor som finns i butik nu” inlägg.
  * Frisyrtips till kortare hår (din längd)
  * Tips på fina, enkla smycken och kanske till och med tatueringar.

  Ha en härlig helg!

  linda 2016-07-15 15:23:53 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!