Min nya lilla klänning ★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Tshirt Brandy Melville Klänning Gina tricot

Jag älskar den här typen av enkla klänningar som till min stora förtjusning finns överallt just nu! Dock känner jag mig väldigt naken i att bara ha den och tycker jag passar bäst i den tillsammans med en tshirt under. Det bästa är att man kan rocka den både till vardags och fest. Alltså ett till favoritplagg för mig just nu. Håller ni med? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Josefine!!
  Kan du inte göra ett blogginlägg där du tipsar om förvaring och inrednings stylar en etta! Vill göra den super mysig! Kram!

  Julia 2016-07-19 15:12:00 http://None
  Svara
 • Håller absolut med dig! Det är grymt snyggt med en t-shit under en slipdress och du rockar looken! <3

  Marinne 2016-07-17 18:45:53 http://mariannelle.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!