En sockerfri vecka❥

Processed with VSCO with hb2 preset
Jag skrev ju ett inlägg förra veckan om att jag äter godis varje dag och att jag måste göra något åt det, (läs inlägget här!). Och jag fick så många bra kommentarer från er, tack! Så nu tänker jag köra en sockerfri veckan fast såklart med att man får äta lördagsgodis. Det kanske är det som får bli min nya grej. Ni ville även att jag skulle blogga om det så att ni som vill kan haka på. Som jag brukar säga tycker jag inte man ska ge sig själv förbud, utan snarare tillsätta saker i stället för att ta bort. Men det här med godiset verkar inte funkar för mig.. Så jag tänker att jag kör sockerfritt alltså inge godis, glass och gottissaker den här veckan och i stället fokuserar på att få i mig bra saker som smoothies mm. Om det känns bra och funkar kanske det får bli min nya grej så att jag inte trillar dit och äter VARJE DAG… Vilka är med mig? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Känner igen mig så mycket, jag är är helt klart på! 😀

  Mikaela 2016-07-19 12:45:16 http://None
  Svara
 • Jag är på! Är samma för mig, får alltid i mig något litet sött varje dag o magen blir ju inte lika glad! Så tagga sockenfri vecka förutom lördag eller söndag 🙂

  Petra 2016-07-18 23:05:03 http://www.devote.se/graystonemouse
  Svara
 • Jag brukar inte kommentera men vill säga TACK för att du inspirerar med dina härliga bilder och ord som gör mig så glad varje dag.
  Jag vill också tipsa dig om nåt jag brukar göra om jag är gottesugen, nämligen raw chokladbollar

  B 2016-07-18 21:27:27 http://instagram.com/benediktegl
  Svara
 • Jag brukar inte kommentera men vill säga TACK för att du inspirerar med dina härliga bilder och ord som gör mig så glad varje dag.
  Jag vill också tipsa dig om nåt jag brukar göra om jag är gottesugen, nämligen raw chokladbollar

  B 2016-07-18 21:24:49 http://instagram.com/benediktegl
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!