Träningspepp ★

IMG_6660

IMG_6659

I senaste kollektion från Stella Sport!

Efter flera vecka av uppehåll har jag lyckats komma igång med träningen igen. Så jäkla skönt. Jag känner redan skillnad i kroppen. Jag känner mig piggare och bättre i kroppen. Det jag har gjort är att köra många långpromenader. Det är ju faktiskt bara ljuvligt att göra det nu på sommaren. Man rör på sig, får frisk luft, tid för sig själv. Det är lite som meditation lixom. Men jag har även tagit mig till gymmet ett par gånger. Min nya grej är ju att jag ska göra lite varje dag. Ett träningspass, yoga, en promenad eller några övningar hemma. Så att jag inte bygger upp för mycket för ett eller två pass i veckan, som lätt blir att man skippar. Jag ska försöka få in det som en naturlig del av min vardag. För jag vet att jag mår så mycket bättre av att göra det. Jag har en del problem med min rygg och att ligga still för länge är verkligen inte bra. Jag blir så stel och får ont. Så nu jäklar ska jag se till att hålla i detta. Är ni med mig? Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!