Det stora stilinlägget ★

IMG_3812

Som jag lovat i veckans poddis kommer nu ett maffigt stilinlägg. Hur har min stil sett ut senaste året? Varför är jag inte riktigt nöjd? Hur såg jag ut för tre år sen och hur vill jag att min stil ska vara nu. Redo? Nu kör vi!

Processed with VSCO with c1 preset

Senaste året har jag känt att ”jag måste bära mer färg” som om att det är förbjudet att ha mycket svart. Tidigare klädde jag mig ofta i helsvart, jag tycker det är sjukt snyggt men jag kände att jag tröttat lite. Under året har jag spanat på andra bloggare som är bar på att mixa färg och mönster för att få inspiration. Och etta på inspotoppen är Pandora Sykes (som även var inspiration till när jag kapade håret för ett och ett halt år sen). Hon är queen på att styla galna kombinationer.

MG_2928-1024x683 MG_3017-1024x683 MG_3119-1024x683 MG_3204-1024x683

 Så jag började köpa mycket kläder med färg och mönster..

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Vilket jag gillar men det känns inte hundra procent som jag.. 

Jag kollade tillbaka i bloggarkivet för att se hur min rock-boho-look såg ut tidigare, då jag verkligen körde all in på den jämt. Så här såg jag ut för ca tre år sen när jag började blogga – alltid mycket svart och vitt och såklart toppat med en hatt!

1df1b1d231770980689a7330e6189746_980x0_t3_60 4db887e18f361107c248cd1e2e85c654_980x0_t3_60

Lite mer bohostil..

IMG_0522 IMG_1217

Svart och vitt – var min standardlook!

k MG_1015MG_1592

Hatt, vit blus, svarta jeans och boost = everyday!

MG_1705MG_1952

Jag hade många bohemiska blusar!

MG_9850

Mycket bohokänsla 🙂

MG_99921

Jag tycker att jag klädde mig lite enformigt och att det kanske inte är superinspirerande Men jag saknar min rockiga och bohemiska stil. Jag har ju kvar den lite men känner att jag lite glömt bort den. Men senaste tiden har jag lyckats smyga tillbaka den en del och till sensommaren och hösten (min favoritklädårstid) ska jag bring it back men jag ska också ta vara på alla plagg och köpte under det här året när jag testade på mycket färg. Jag känner att det kommer bli en bra kombo!

Här är några av mina senaste looks där jag haft lite rock/boho-känsla 😀

Processed with VSCO with hb2 preset

Min outfit i går går helt i linje med min nya (gamla) grej!

Processed with VSCO with hb2 preset

Bohoblus och svarta jeans = en bra kombo!

Processed with VSCO with hb2 preset

Avslappnat och lite bohemiskt, alltid fint!

Processed with VSCO with c1 preset

Det behöver inte vara så svårt, ett par Levisjeans och en enkelt silkestopp i rosa = så fint!

Processed with VSCO with hb2 preset

Vita blusar är ju min thing, kan.inte.få.för.många. 

 Jag ska nog gå tillbaka till att bli inspirerad av den här människan som har en galen förmåga att skapa magiska outfit i precis min rock-boho-chica smak. Maja Wyh!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 Jag älskar att testa nya grejer med kläder, nya trender, nya kombinationer. Jag tycker verkligen att det är superroligt så det kommer jag fortsätta med men det känns skönt att jag på något sätt har hittat tillbaka till mitt ”stilDNA”. Jag tror att det är genom att testa massa olika som man till slut landar och hittar ”sin grej”. Så mitt tips till er som inte riktigt vet vad ni har för stil – är att köra loss. Testa! Det är ju bara kläder. Du kanske upptäcker att ”din stil” är att hela tiden köra på olika typer av stilar. Man måste ju inte hålla sig till en 🙂 Eller så inser du att du passar bäst i en romantiska, bohemiska, rockiga eller stilrena looken. 

Jag tycker det ska blir riktigt najs att köra på en lite mer rockig stil igen. Men som sagt kommer jag krydda den med lite färg, mönster och söta plagg också – och MASSA accessoarer. Nu jäklar blir det personlig stil 2.0. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Du har ju så snygg stil!! Kan du inte ha ett inlägg på er podd om social fobi eller ångest?Jag lever med det men än idag så känner jag sådan skam så det vore underbart om man kunde öppna det ämnet och avdramatisera det hela. Inte bara för mig utan också för alla andra som har det som jag. Kram

  sari 2016-08-05 00:13:51 http://rodeo.blogg.se
  Svara
  • Svar på saris kommentar.

   Tack för tipset, absolut ska vi belysa det men vill inte gå in för mycket på det då jag inte har någon erfarenhet så att jag inte säger något som känns opassande på ämnet. Men ska kolla lite med Vanja <3 Kram!!

   Josefin Dahlberg 2016-08-05 19:25:52 http://None
   Svara
 • Alltså åh, du är så sjukt inspirerande!! Helt underbart att läsa din blogg och lyssna på eran podd, för man blir alltid så glad och peppad och man vill bara köra haha.
  Sluta aldrig göra din grej, för din härliga energi och power är helt fantastisk!

  Vendela 2016-07-21 23:41:55 http://nouw.com/vendelarege
  Svara
 • Åh vilket härligt inlägg! Varifrån kommer dina kastanjefärgare mockaboots? Såå snygga!
  Kramar <3

  Matilda 2016-07-21 20:54:22 http://None
  Svara
 • Kläder och stil är roligt! Jag ser det inte som att jag kommer ha en stil (som är jag) utan att allt går i perioder, man dras mot olika saker olika år. Min stil för 3 år sedan, som skiljer sig mycket från den jag har idag ex, är ändå lika mycket jag som den jag har nu. Men de olika stilarna kanske lyfter fram eller representerar olika sidor av mig själv, vid olika tidpunkter i livet. Med olika inspirationer i huvudet.

  Jag har märkt att jag inspireras mycket av dig just nu när jag klär mig =)

  Jag inspireras även mycket av
  Manrepeller (Leandra Medine)
  Spana in hennes instagram, finns även på youtube, samt hemsida, gillar hennes lekfullhet och personliga stil. Även tanken/historien bakom hennes namn!

  Även den ryska fashionistan Mira Duma är inspirerande. Betydligt mer polerad än Leandra, men med fantastiska mönster och kombinationer.

  Kram och tack för inspirationen!

  Evelina 2016-07-21 17:58:56 http://None
  Svara
 • aaaaalskar din stil och din gamla stil ar annu mer i min smak!!! sa inspirerande! kram

  Elin 2016-07-21 01:21:12 http://None
  Svara
 • Du har så snygg stil! Inspireras massor 🙂
  Måste fråga var du har köpt den svart/vita blusen som du matchade med svarta jeans på en av bilderna här i inlägget? Såå fin, vill ha en likadan!

  Martina 2016-07-20 22:47:41 http://None
  Svara
 • Vad roligt att se hur din stil utvecklats!
  Precis som du älskar jag att pröva mig fram med olika stilar. Jag tror inte att jag hittat min stil än, utan att jag kontinuerligt fortsätter att utveckla den.

  Älskar verkligen hur du kan gå från bohemisk chic till en ascool rock tjej!

  Ha det så bra!
  xx

  http://mariannelle.com/

  Marianne 2016-07-20 18:30:57 http://mariannelle.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!